DEZASTRU. Până la finalul anului gaura de la venituri va ajunge la aproape 20 de miliarde de lei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorului PNL Florin Cîţu semnalează o nouă minciună a lui Liviu Dragnea. Rectificarea bugetară a generat un dezastru. Cîţu susţine că până la finalul anului gaura la venituri se va dubla şi vorbim de o gaură de venituri de aproape 20 de miliarde de lei

 

"Trebuie să semnalăm că Liviu Dragnea a minţit în 2018, a trecut de mult momentul în care trebuia să vină în Parlament cu proiectul bugetului pe anul următor. De abia avem rectificarea pentru ultima parte a acestui an. Din nou încalcă legea finanţelor publice. Ne-am obişnuit să nu respecte legea".

"În această rectificare bugetară bomba apare abia atunci când ne uităm la ce se întâmplă cu veniturile la buget. După 9 luni de zile ştim clar din datele Ministerul Finanţelor că exista o gaura la buget de 12 miliarde de lei. Astăzi, după ce avem cifrele pe rectificarea bugetară care sunt totuşi parţiale, dar estimările arată că până la sfârşitul anului această gaura la venituri se va dubla şi vorbim de o gaură de venituri de aproape 20 de miliarde de lei. Asta înseamnă că bugetul la începutul a fost supradimensionat. De ce ar face cineva aşa ceva? Pentru a ascunde faptul că deficitul bugetar nu se încadrează şi în timpul anului prin rectificări încearcă să rezolve această problemă", a declarat Florin Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel