Deutche Welle. TRUCAJUL unei televiziuni maghiare: Klaus Iohannis sărutându-se cu Juncker

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: HírTV/Youtube
Sursa foto: HírTV/Youtube

Imagini şocante prezentate de presa din Ungaria, cu preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Comisiei Europene Jean Claude-Juncker. Potrivit Deutche Welle, o televiziune apropiată de guvernul de la Budapesta a folosit o poză trucată în care cele două personalităţi politice apar că se sărută pe gură.

Potrivit aceleiaşi surse, imaginea a apărut la televiziunea maghiară Hir TV în emisiunea ”Bayer Show”, într-un comentariu privind alegerile europarlamentare.

"Copii, în 30 de ani nu s-a întâmplat nimic. Voi pe cine ați vota?... Boșorogi care se amușinează în public? Juncker si un mare european despre care nu știu cine e", spune comentatorul Hir TV, post de televiziune aflat în proprietatea unuia dintre fondatorii partidului lui Orban Viktor, FIDESZ. Gazda emisiunii Bayer Show, Zsolt Bayer, face o aluzie la un celebru afiș FIDESZ de acum 30 de ani, în care apare perechea Brejnev-Honecker și un cuplu tânăr. Întrebarea pusă pe afiș, atunci, era: Voi pe cine ați vota?", a spus moderatorul maghiar, citat de Deutche Welle.

Aceeaşi publicaţie demontează "fake news-ul" televiziunii din Budapesta, spunând că "Iohannis este adăugat într-o imagine în care Juncker îl sărută pe chelie pe Frans Timmermans. Manipularea a fost sesizată de site-ul Magyar Narancs, iar poza originală a fost descoperită de un alt site, 444.hu (via Tutsek Pál)", mai notează Deutche Welle, pe pagina de Facebook.

Sursa: magyarnarancs.hu

Vezi, mai jos, fragmentul de emisiune în care este comentată poza în platoul televiziunii maghiare:

 

Sursa: Hir TV

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel