Detalii șocante în cazul morții Sofiei, fetița de doi ani înecată în cadă: Mama sa ar fi făcut asta, să-i demonstreze iubitului ei cât de mult îl iubește

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mădălina P, mama micuței Sofia, fetița care a murit, la Iași, după ce a fost băgată în mașina de spălat, este perfect sănătoasă din punct de vedere psihic, iar toate torturile prin care a trecut micuța au fost făcute cu discernământ. Potrivit unor surse din anchetă, în urma celei de-a doua expertize, rezultatul a fost același atât pentru Mădălina, cât și pentru concubinul acesteia. Femeia ar fi făcut fapta abominabilă ca să-i demonstreze iubitului ei cât de mult îl iubește.

S-a confirmat din nou că micuța Sofia, fetița de 2 ani care a fost băgată în mașina de spălat de propria mamă, a avut o viață extrem de chinuită, scurtă și dureroasă. Părinții groazei, Mădălina P. și concubinul său, Ionuț R., au fost din nou în fața comisiei medico-legale psihiatrice. Medicii au fost îngroziți în urma rezultatelor.

Potrivit surselor din anchetă, citate de BZI, a fost solicitată o a doua expertiză pentru cei doi, deoarece medicii au rămas șocați în urma primelor rezultate când s-a dovedit că Mădălina P. și concubinul său Ionuț R. nu au afecțiuni psihice, iar Mădălina a făcut tot cu bună știință, fără să aibă nicio urmă de remușcare.

Detalii șocante în cazul morții Sofiei, fetița de doi ani înecată în cadă

 

Cea de-a două expertiză a avut loc în cursul săptămânii trecute, iar spre surprinderea anchetatorilor rezultatul a fost neschimbat. Atât Mădălina P., cât și concubinul acesteia nu prezintă tulburări psihice în prezent. Dacă la prima evaluare Ionuț R. a încercat să scape, aruncând întreaga vină pe Mădălina, spunând că el a încercat de fiecare dată să o salveze pe Sofia, acum a recunoscut că lui nu prea îi convenea copilul ei, iar ea a încercat să își dovedească dragostea față de el arătându-i că nu contează copilul pentru ea.

Mădălina P. provine la rândul ei dintr-o familie dezorganizată și a fost crescută de un asistent maternal. Părinții au divorțat și au părăsit-o de când aceasta era foarte mică. La fel ca fiica ei, nici ea nu a știut ce înseamnă dragostea unei familii, a unei mame sau a tatălui. Mădălina nu a cunoscut iubirea de mamă și nici ea nu a știut să o ofere copilului ei. După ce a fost părăsită de părinți, Mădălina P. a crescut în grija unui asistent maternal. Specialiștii au observat în cadrul evaluării că aceasta prezintă absența schimburilor afective esențiale dezvoltării și echilibrului afectiv. În ciuda ororilor la care a supus-o pe Sofia cu bună știință, aceasta a prezentat în fața anchetatorilor o atitudine de infantilă.

La fel și concubinul acesteia. Anchetatorii au descoperit existența a 20 de filmulețe în telefonul mamei care ilustrează torturile la care a fost supusă Sofia, pe lângă momentul în care a fost băgată în mașina de spălat, cu câteva săptămâni înainte să moară. Și parcă asta nu ar fi fost de-ajuns, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune. În acest moment, copiii lui Ionuț R. se află în grija uneia dintre bunici, deoarece cei doi sunt arestați preventiv de când au fost s-a dovedit că sunt vinovați de moartea Sofiei. Acum, după finalizarea expertizei, ar putea fi trimiși în curând în judecată.

Mama sa ar fi făcut asta, să-i demonstreze iubitului ei cât de mult îl iubește

 

Amintim că Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, după despărțirea de fostul soț. După separarea de Daniel, tatăl micuței, Mădălina și-a găsit alt bărbat, acesta având și el doi copii. În momentul în care părinții s-au despărțit, cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară. Familia bărbatului știa că Mădălina este o persoană violentă și nu își dorea acest copil. Mătușile Sofiei au povestit că Mădălina a spus de nenumărate ori că acest copil i-a distrus viața, iar atunci când era bebeluș o trântea de pat dacă plângea. Familia tatălui a observat în ultima perioadă nenumărate răni pe trupul fetei când venea în vizită.

Daniel, tatăl Sofiei, se întorsese recent în țară pentru a-și vizita fata. Din păcate, acesta nu s-a putut bucura de ea decât două zile. Sofia a ajuns la spital în comă, dusă cu mașina personală chiar de mamă. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Copila a decedat după câteva zile după ce a fost internată de urgență în secția ATI. În urma primelor evaluări, legiștii au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că, exact cum s-a bănuit de la început, legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi mai vechi.

Continuarea, pe BZI.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel