Detalii şocante despre românul care a ucis o sportivă, în Italia: "Lucra ca gigolo"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
sursa foto: ilmessaggero.it
sursa foto: ilmessaggero.it

"Puţin playboy, puţin gigolo: este viaţa nesăbuită între sex şi bani a lui Ştefan Iulian Catoi, românul de 26 de ani, suspectat de asasinarea fostei campioane tunisiene la atletism, Imen Chatbouri, de 37 de ani, pentru care anchetatorii caută motivul delictului", scrie ilmessaggero.it.

Dar ce l-a împins pe tânăr să o urască atât de mult încât să o arunce în râu, se întreabă toată lumea.

Când Imen - Misciù, cum îi spuneau toţi - bea, devenea violentă, agresivă, spun cunoscuţii ei, citaţi de ilmessaggero.it. În acea noapte, între 1 şi 2 mai, după ce şi-a petrecut mare parte din timp împreună cu logodnicul ei olandez şi cu Ştefan, aceasta a început să se comporte urât cu amândoi, potrivit aceleiaşi surse.

 

Ştefan îşi cunoştea victima

 

Reconstituirea faptelor realizată de anchetatori arată că Imen s-ar fi întâlnit cu cei doi bărbaţi într-un bar din zona Battistini, cartier din nord-vestul capitalei, în jurul orei 17:00.

Citeşte şi: Italia. Un ROMÂN, suspect că ar fi UCIS o femeie. Ar fi ARUNCAT-O de pe un POD

Fosta sportivă tunisiană ar fi avut un schimb de priviri cu românul, lucru care l-a enervat pe iubitul acesteia şi, în jurul orei 01:30, olandezul a părăsit localul, lăsându-i singuri pe cei doi. 

În cele două ore care au urmat, se pare că Imen s-ar fi certat cu Ştefan şi a plecat. În acel moment, românul ar fi vrut să se răzbune pe femeie şi a urmărit-o.

 

Fosta sportivă a lucrat în cluburi de noapte

 

Camerele de luat vederi de pe malul Tibrului au filmat momentul când s-a ascuns în spatele unei maşini parcate, apoi a prins-o de glezne şi a aruncat-o în apă, la 03:20: este proba-cheie. Polițiștii au adunat mai multe mărturii.

Imen a lucrat în mai multe cluburi de noapte pe care le frecventa şi Ştefan. Fosta sportivă obţinuse recent cetăţenia italiană şi a primit şi o pensie de invaliditate, astfel că nu mai era nevoită să lucreze în cluburi. Se poate ca românul, ştiind de trecutul ei, să îi fi făcut propuneri indecente, ceea ce i-ar fi provocat reacţia nervoasă a logodnicului.

Polițiștii se temeau că Ştefan s-a întors deja în România. Sâmbătă a fost oprit de poliție într-un bar din Via Anastasio II și le-a spus agenţilor: "Faceți o greșeală. Nici măcar nu știu de ce mă arestați".

 

Românul, bănuit că lucra ca gigolo, în Italia

 

Acesta urmează să fie prezentat în faţa instanţei. Dacă ipoteza infracțiunii de omucidere premeditată va fi confirmată, ar putea primi chiar o sentință la închisoare pe viață.

Citeşte şi: Italia. Mărturia rudelor despre ROMÂNUL care ar fi UCIS o femeie: „A mai făcut pușcărie” (FOTO)

Pe unul din numeroasele profiluri Facebook ale sale, Ştefan pare să fie îmbrățișat de o femeie mult mai în vârstă la Ponte Sant'Angelo, "ai făcut bine să schimbi imaginea de profil", glumeşe într-un comentariu o prietenă româncă, "pentru a nu spune lumii că eşti cu o bunică".

Acesta avea poze cu el pe pat, cu banii pe noptieră sau în barurile de noapte, cu bere și cocktailuri în mână, altele lângă maşinile de lux.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel