Despăgubire COLOSALĂ pentru Gabriel, un TÂNĂR ROMÂN implicat într-un grav ACCIDENT rutier în GERMANIA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr din Constanța a obținut o avere considerabilă în urma despăgubirilor oferite de o firmă de asigurări. Din păcate, nu se poate bucura de banii încasați. El a fost victima unui accident înfiorător petrecut în Germania. 

Viața lui Gabriel, un tânăr din Constanța plecat la muncă în străinătate s-a schimbat la 180 de grade într-o singură clipă! Tânărul român era pasager într-un autoturism condus de o altă persoană, în Germania, când mașina în care se afla a fost implicată într-un teribil accident de circulație.

În septembrie 2014, fiind pasager spate, drepta într-un autoturism marca OPEL, înmatriculat în Spania, a fost implicat într-un accident rutier grav în Germania, pe autostrada A4 direcția Frankfurt am Main spre Dredsa, în dreptul comunei Horselberg- Hainich la km 263.  Gabriel era pasager al autoturismului, fiind surprins de impact pe bancheta din spate a mașinii cu care călătorea.

După cinci ani de zile de la producerea accidentului, bărbatului a primit, recent, banii în cont de la firma de asigurări, reprezentanta societății din Spania cu care a fost încheiată polița de asigurare RCA a autoturismului în care se afla la momentul impactului. Este vorba despre suma de 850.000 euro, bani de care, din păcate, nu se poate bucura, fiind în stare vegetativă, potrivit cotidianului REPLICA.

Rănit grav, contănțeanul a stat un an de zile într-o clinică din Germania, fiind supus mai multor intervenții neuro-chirurgicale, având nevoie inclusiv de o reconstrucție craniană. În prezent, se află în stare neuro-vegetativă, tetraplagic, hrănit artificial enteral cu evacuarea substanțelor prin sonde medicale, supravegheat permanent și îngrijit zilnic de mama sa, monitorizat medical constant prin efectuarea vizitelor la medicii specialiști. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel