Descoperire macabră în Dominicană. Cadavrul Claudiei, găsit într-un frigider: Violată și ucisă de un criminal plătit cu 3.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Claudia Lepore, o femeie de 59 de ani, originară din Capri, Italia, dar care de mai mulți ani se stabilise în Santo Domingo dn Republica Dominicană, a fost găsit moartă în locuința sa. Claudia fusese violată, ucisă și apoi înghețată de un bărbat care ar fi primit aproximativ 3.000 de euro pentru a o face pe femeie să dispară.

 

Claudia Lepore, o italiancă de 59 de ani din Carpi, a fost găsită moartă în Santo Domingo, unde locuia de aproximativ zece ani. Dispariția femeii a fost semnalată de un prieten de-ai săi, din Modena, cu care victima începuse o afacere în 2009. 

Corpul femeii, care prezenta și urme de violență sexuală, a fost găsit într-un frigider, în care se afla cel puțin trei zile. Un bărbat a fost arestat și se presupune că acesta ar fi fost plătit de doi potențiali suspecți pentru a o ucide pe femeie.

Claudia Lepore a fost violată și ucisă în Santo Domingo, unde locuia de zece ani. Corpul ei, conform primelor declarații,a fost găsit acum două zile într-un frigider, unde stătuse cel puțin trei zile.Ușa frigiderului fusese blocată de o scară, astfel că autoritățile nu exclud ca ea să fi fost lăsat acolo și să înghețe până la moarte.

Claudia, ucisă de „El Chino“ pentru bani. Bărbatul mărturisește crima

 

Îl Resto del Carlino din Modena relatează că un bărbat a fost arestat. Potrivit anchetelor, după cum a raportat presa dominicană, motivul crimei ar fi economic.

Potrivit primelor informații, bărbatul arestat pentru crimă se numește Antonio Lantigua, alias El Chino, și are 46 de ani: El ar fi fost „angajat” de cineva pentru a o executa pe femeie contra sumei de  200.000 de pesos (puțin sub trei mii de euro). Bărbatul era  incriminat și de câteva mesaje pe care le-a trimis pe WhatsApp.

Ziarul online Bavarodigital.net a publicat videoclipul  în care Antonio 'El Chino' Lantigua mărturisește crima. El a mărturisit că a ucis-o pe femeie în timpul unei dispute asupra banilor, i-a furat bani și i-a cheltuit apoi pentru jocuri de noroc, mâncare și băutură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel