Descinderi la o firmă care vindea măști neconforme. Produsele, intermediate de membri ai clanului Cămătarilor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Percheziții, la această oră, la o firmă care vindea măști de protecție neconforme. Surse Realitatea PLUS spun că e vorba de una dintre firmele care au furnizat echipamente unor instituții publice, dar și companiei Unifarm.

Potrivit unei investigații de presă, măștile erau intermediate de membri ai clanului Cămătarilor. Mai multe persoane sunt conduse la audieri la Poliția Capitalei.

Trei persoane urmează să fie duse la audieri, la finalul perchezițiilor care se desfășoară la 6 adrese din București și din Ilfov. Potrivit Realitatea PLUS, acuzațiile care sunt aduse sunt uz de fals, înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

Potrivit unei investigații jurnalistice RISE Project, măștile ar fi ajuns și în instituții publice, ca Primăria Voluntari, dar și la Poliția Locală Sector 1, care a împărțit măști populației. 

În plus, ancheta arată că, prin intermediari, măștile ajungeau să fie vândute și statului. Numai la Unifarm au ajuns 200.000 de astfel de măști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel