Deputatul PSD Cristian Rizea, condamnat la ÎNCHISOARE pentru corupție, identificat la Chișinău. Ministerul condus de Carmen Dan, acuzat că ȘTIA asta

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul PSD, Cristian Rizea, ar fi fost identificat de o echipă a Gândul.ro la Chișinău, unde s-ar ascunde după ce a fost condamnat definitiv la închisoare pentru luare de mită.

Numele lui Cristian Rizea, deputat PSD, se află pe lista românilor daţi în urmărire internaţională. Încă din luna martie, fostul lider PSD a fost declarat „dispărut” după ce Înalta Curte de Justiţie l-a condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru luare de mită într-un dosar de corupție.

Gândul.ro a prezentat imagini exclusive care arată că fostul deputat PSD Cristian Rizea se află la Chișinău unde s-ar ascunde pentru a se sustrage executării pedepsei cu închisoarea. O echipă de la Gândul a fost prezentă în luna octombrie la Chișinău și a reușit să obțină mai multe imagini care atestă prezența lui în capitala Republicii Moldova în ciuda eforturilor acestuia de a se camufla.

Potrivit surselor Gândul, în perioada lui Carmen Dan, Ministerul de Interne avea informații concrete despre locația lui Rizea, dar nu a făcut nicio acțiune concretă, relatează Gândul.ro

Cristian Rizea este acuzat de DNA că a pretins de la omul de afaceri Lucian Colţea suma de 300.000 de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive. Rizea i-a promis în schimb că va interveni la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) şi Primăria comunei Chiajna astfel încât să fie rezolvate anumite interese personale pe care omul de afaceri le avea la nivelul celor două autorităţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel