Deputatul "Mitralieră": O ordonanță pentru amnistie și grațiere este NECESARĂ

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, vineri, că trebuie „trasă o linie albă” în domeniul justiției, iar pentru realizarea acestui lucru nu există altă măsură decât ordonanța privind amnistia și grațierea.

"Nu a existat niciun fel de stat de drept în acești opt ani de zile. Nu a existat niciun fel de justiție independentă. A fost o justiție controlată de un grup mafiot, cu girul președintelui României. Atunci această amnistie și grațiere nu numai că e necesară, dar nu poate exista o altă măsură nici legislativă, nici de alt gen, decât amnistia și grațierea ca să acopere sau măcar să dea speranță oamenilor care au fost condamnați nevinovați, anchetați, arestați nevinovați, făcute dosare, mă refer la toate categoriile sociale", a declarat Cătălin Rădulescu, pentru Mediafax.

Social-democratul a afirmat că ordonanța privind amnistia și grațierea este necesară pentru "a se trage o linie albă în justiție".

"Când se va da nu știu, pentru că nu cunosc subiectul acestui moment, dar este necesară. Ceea ce spune președintelui României este treaba lui personală. Nu ne interesează, nici nu vrem să luăm în discuție ce spune președintele de obicei. Fac apel în primul rând ca toți românii să înțeleagă că această ordonanță este o ordonanță necesară și de pace. Trebuie trasă o linie albă, care de aici încolo să pornim altfel. Justiția să fie altfel, oamenii nevnovați să nu mai ajungă în pușcărie. Acest lucru nu se poate face decât prin amnistie și grațiere", a adăugat Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel