Deputatul Mitralieră nu-i iartă nici o gafă lui Ciolacu: "Învaţă să spui 'preşedinţie'! Gaşca securistico-masono-analfabetă a eliminat toţi opozanţii intelectuali"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca "Deputatul mitralieră", i-a transmis fostului său şef de partid, Marcel Ciolacu, un nou rând de critici dure, numindu-l pe acesta "incult" pentru comiterea mai multor gafe de exprimare. Fostul social-democrat a ţinut să precizeze că toţi opozanţii "intelectuali" ai partidului au fost îndepărtaţi sau reduşi la tăcere ca să facă loc rudelor sau prietenilor actualei conduceri PSD.

"Ciolacule, când te mai duci la Rtv învaţă sa spui preşedinţie şi nu presedentie, chiar dacă tu, la nivelul tău de incultura eşti mai mult “ presedente” şi nu preşedinte ! După ce am arătat radiografia celor care conduc acum psd şi care au adus partidul la 20%, in urma solicitărilor venite din partea primarilor, a unor preşedinţi de organizatii şi multor parlamentari psd, voi continua seria dezvăluirilor, ca membrii şi simpatizanţii psd cât şi romanii sa afle, cum o gasca securistico-masono-analfabeta a pus mâna pe acest partid şi a eliminat şi elimina toti opozanţii intelectuali din interiorul partidului:           

1. Aceasta gasca prin Ciolacu -“ Grindianu”- Stanescu, au acaparat comisiile importante din Camera Deputaţilor, impunându-şi: frati, fini, parteneri de dosare la Dna, parteneri de afaceri şi parlamentari fideli; astfel, Ciolacu şi -a pus: -finul din Buzău -Romascanu, purtător de cuvânt al partidului, Romascanu cu care vindea blugi in piaţa după ‘90, nimeni altul decât fiul procurorului comunist Romascanu ; - preşedinte al comisiei de buget -finante, pe Sorin Lazar (tot din buget ) care este martor in dosarul pe care Ciolacu il are la Dna,de pe vremea când Ciolacu era viceprimarul Buzăului şi care conform procurorilor,semna situaţii de lucrări false pentru un constructor din Buzău, Dobrica, acelaşi Dobrica care l-a denunţat pe Valeriu Zgonea pentru casa făcută ; -Ionela Dobrica, fiica, adusă de Ciolacu ca deputat in parlament, pentru a-i inchide gura tatălui care se afla in dosarul lui la Dna ; Ma întreb de ce dosarul lui Dragnea s-a derulat foarte rapid iar al lui Ciolacu trenează ? Asta e preţul, distrugerii Psd ? Stanescu, şi -a pus fratele Alexandru Stanescu, preşedintele comisiei de agricultura ; Grindeanu, nu e nici el mai prejos, finul lui fiind liderul grupului deputaţilor psd, nimeni altul decât Alfred Simonis, care de la un directoraş al unei societăţi private Baykoz Com& Dist Srl, cu zero angajaţi şi 500 de euro profit şi facultate făcută la o universitate privată Tibiscus (căreia ulterior Ministerul Educaţiei i-a retras licenţa), a fost propulsat de nasul Grindianu,in director al aeroportului, consilier local, deputat şi apoi preşedinte psd Timiş ( ca Grindianu sa conducă el de fapt!) ; acelaşi Ciolacu a acaparat şi comisia de control Sri punând persoane cu universităţi la Sri şi dosare pe la Dna sau fideli lui, inculţi ca şi el,care scriau in declaratia de avere ciasuri “, pentru ca deputatii “neafiliaţi “sa nu aibă acces la aceasta comisie şi sa încurce lucrurile, Bajenaru ( salvat de parlament sa nu fie reţinut de Dna) fiind tot un fel de Manda!

2. Din gruparea prezentată in prima mea declaraţie publica,grupare care a acaparat Parlamentul între 2012-2016,am uitat sa il nominalizez pe Marian Neacsu, de care gruparea a avut grija,plasându-l ulterior la ANRE, fost lider al deputaţilor psd şi fost secretar general psd şi care in spiritul grupării şi -a plasat “ pupila “ secretar general al camerei deputaţilor ; Sunteţi nişte falşi şi nişte ipocriţi! Credeţi ca va iubesc primarii psd, credeţi ca va iubesc parlamentarii şi preşedinţi de consilii judeţene ? Nuuu, tac in fata voastră şi va înjura şi va fac securişti şi inculţi in spate ! Asta e realitatea şi de asta v-a fost frica sa faceţi congres clasic, mai ales după ce v-au criticat liderii importanţi ai partidului, lideri intelectuali, lideri apreciaţi in ţara aşa cum au făcut-o: europarlamentarii Victor Bostinaru şi Puiu Pascu, preşedinţii de organizatii Mitica Buzatu şi Ionel Arsene, parlamentarii: Eugen Teodorovici, Razvan Cuc, Serban Nicolae, Gabi Les, Daniel Breaz şi eu, fostul secretar general Codrin Stefanescu, fostul preşedinte şi premier Viorica Dancila, avocatul Dragan şi chiar fostul preşedinte Adrian Nastase . Momentul adevărului pentru voi şi pentru tine Ciolacule, nu e declaratia ta de la Piteşti alături de beţivul corupt Manzana ca “ colegul Radulescu nu mai are loc in psd “, ci ziua de 27,când din păcate pentru foştii mei colegi, primari şi parlamentari, vei produce daune ireparabile partidului şi când va trebui sa pleci împreuna cu toată gasca ta!", a scris Cătălin Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel