Denise Rifai: „ZILE roșii în JUSTIȚIE. Kovesi și-ar putea vedea BLOCATĂ viitoarea carieră europeană”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denise Rifai a criticat, în această seară, în emisiunea Talk News de la Realitatea TV, modul „mioritic” prin care Laura Codruța Kovesi va fi blocată în cariera sa de la parchetul european.

Ce puteau să facă cei de la PSD-ALDE? Care este problema lor numărul 1? Justiția! Nu mai e un secret că cine capătă puterea politică în România în primul rând pune ochii, gheruțele și mânuțele cu totul pe justiție. Cum poți conduce mai eficient un stat altfel decât numind în fruntea instituțiilor oameni care să îți fie fideli?

În politica românească polițele se plătesc din greu în baza unei singuri reguli. E foarte foarte simplu! Și Viorica Vasilica poate să înțeleagă. Motto-ul este următor: cine nu e cu noi, este împotriva noastră. Rând pe rând, și putem vedea fără ochelarii de cucuvea a doamnei premier, actuala coaliție de guvernare și-a subordonat tot ce era important în țara asta.
Influențează numirile la Curtea Supremă, influențează decisiv numirea și revocarea procurorilor șefi.

Să ne amintim aceste ultime zile atât de roșii în zona justiției. Și vine informația bombă pe care o avem de aseară.

Știți cine conduce secția asta? Era o cucoană pe care Tudorel Toader a vrut-o șefă la DNA în locul doamnei Kovesi. Cucoana se numește Adina Florea. De ce? Doamna Kovesi merge mâine pentru că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzațiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Denunțătorul a fost parte dintr-un dosar greu. este încă foarte influent în societatea românească. Chiar dacă are sprijinul evident al Occidentului, Laura Codruța Kovesi și-ar putea vedea blocată viitoarea carieră europeană în cel mai pur stil mioritic: prin comenzi politice date de dușmanii săi mai vechi”, a spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel