Denise Rifai, ținută provocatoare pentru seara de Revelion, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Foto 

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai și-a prezentat ținuta pentru seara de revelion. Aceasta este una provocatoare. 

"I am getting ready for Tonight! What about you???! " (Mă pregătesc pentru diseară! Tu ce faci? -traducere n.r.). este mesajul postat de Denise Rifai. Aceasta a atras imediat peste 1000 de aprecieri de la fani.

Denise Rifai este în prezent moderatoarea emisiunii "40 de întrebari" de la Kanal D. Jurnalista a luat drumul acestei televiziuni după ce s-a despărțit de Realitatea Tv într-un moment în care mai multe vedete ale postului au plecat la alte posturi tv, ori s-au reprofilat. Perioada în care Denise Rifai a plecat de la Realitatea Tv a coincis și cu plecarea lui Rareș Bogdan de la emisiunea "Jocuri de Putere" și intrarea lui în politică.

Denise Rifai, în vârstă de 36 de ani, este născută pe 26 septembrie 1985 la București, iar familia sa este de origine arabă.

Formatul "40 de întrebări" de la Kanal D a fost unul inedit pentru piața media din România, însă rețeta pare să-i fi reușit jurnalistei pe care nimeni n-ar fi văzut-o la o televiziune cu specific mai degrabă monden, după mulți ani petrecuți în zona de talk-show la o televiziune de știri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel