Denise Rifai, primul mesaj după ce i-a luat LOCUL lui Rareș Bogdan: Sper să fiu MAI BUNĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a transmis astăzi primul mesaj după ce Cozmin Gușă a anunțat că ea va fi cea care-i va lua locul lui Rareș Bogdan. Realizatoarea Realitatea Tv spune că vrea să se autodepășească, să fie mai bună și că în acest moment se lucrează intens la noua emisiune. 

"A fost o zi agitată astăzi și pentru mine. Poate n-am fost azi în cea mai bună formă, dar chiar a fost agitație la Realitatea TV. Pregătim noua grilă. De luni ne revedem într-un format la fel de dedicat din partea mea, din tot sufletul lupt să aflăm lucrurile și apoi să le facem să funcționeze. Îmi doresc din tot sufletul să-mi fiți alături. O să fie o campanie plină, nu doar europarlamentare, vor fi și alegerile prezidențiale. O să fie un an foarte greu, aici la Realitatea TV și cel mai mult am nevoie de dumneavoastră, să fiți aici cu mine și de luni sa ne vedem de la ora 21:00. Despre emisiune și despre tot ce va însemna ea o să vorbesc de zilele următoare, încă lucrăm, sunt detalii importante. Mesajul e același pentru că eu sunt aceeași: sper să fiu poate mai bună, oricum la fel de implicată. Sunt Denise Rifai, vă invit să-mi fiți alături de luni, de la ora 21:00 și să ne revedem cu forțe proaspete," a spus Denise Rifai la Realitatea TV.

Reamintim că primul care a apărut în tronsonul orar ocupat de Rareș Bogdan cu "Jocuri de Putere" a fost Claudiu Popa. Acesta a realizat emisiunea "Ediție Specială" în prima săptămână de după plecarea lui Rareș Bogdan în PNL. Astăzi, Cozmin Gușă a anunțat că Denise Rifai va prelua tronsonul orar de prime-time de la ora 21:00 cu o nouă emisiune la care încă se lucrează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel