Denise Rifai, DEZVĂLUIRI: „Am primit o informație care m-a dat peste cap!!!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denise Rifai a făcut astăzi dezvăluiri. Potrivit unor informații sigure primite de realizatoarea TV, premierul Viorica Dăncilă ar fi stat, înaintea ședinței de Guvern, în timp ce miniștrii ar fi așteptat la ușă, cu un stilist două ore în birou. 

„In tot dezastrul asta, in toate problemele in care Romania este scufundata acum, chiar si economic vorbind, cu rectificarea bugetara, cu datele proaste ale executiei bugetare la primele 6 luni, cu informatii despre introducerea unor taxe noi, cresterea unor accize, introducerea unui mega subiect cum este cel al impozitarii pensiilor speciale.... Deci, in tot acest Vacarm, exceptand dezastrul din cazul Alexandrei, cu tot ce inseamna el, azi, am primit o informatie care m a dat peste cap !!!

‼️‼️‼️ In Guvern, oamenii sunt foarte revoltati, ca prietena noastra, Viorika, Ieri, in plina Zi, in plin Guvern, In Biroul Premierului Romaniei, cu MINISTRII asteptand la usa - ore in sir -, Ea, Ducesa, Viorika de la Victoria a stat in birou DOUA ORE cu un foarte cunoscut stilist! ‼️‼️‼️‼️‼️

Nu vreau sa dau numele stilistului pentru ca dincolo de faptul este o voce in domeniu, nu e vina stilistului ca a fost invitat la Guvern, in biroul DOAMNEI si ca a stat acolo DOUA ORE pe putin, in plina Zi, intr o Zi in care Romania arata din nou ca e in Colaps!

Doamna Premier, asa e??????? Gucci, Versace si Chanel - timp de DOUA ORE - cu ministrii asteptandu va la usa ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
Va intreb, doamna Premier, pt ca desi am toate datele posibile, tot parca nu imi vine sa cred!!!!!!!!!!

Nu, deci, toate ca toate, dar informatia asta mi se pare realmente HALUCINANTA. Repet, cu Ministrii asteptand la USA !!!!!!

Romania crapa si Viorika isi vede de brosa ei. Ce e drept, aseara, caci - stim ca a iesit la declaratii si ne a povestit despre Ea, femeia si mama - a avut din nou o rochie noua si o brosa pe masura!

Vioriko, ne dai pe spate!
La Propriu !!!!!!

Ps. Eu nu inteleg daca a fost atat de "zdruncinata", cum de i a mai ars de consiliere vestimentara....

E fara cuvinte ! Absolut! Absolut fara cuvinte !!”, a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel