Denise Rifai: "De mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu. Nu am spus-o eu"

Andreea Cosma |
Data publicării:

"Îl ameninţă oare Tudorel toader pe Liviu Dragnea?" se întreabă Denise Rifai.

Moderatoarea "Legile Puterii" a comentat tensiunile ivite între şeful PSD şi actualul ministru al Justiţiei, care a fost destul de acid ieri cnd a fost întrebat de jurnalişti despre Tudorel Toader.

"Domnul Dragnea ne-a spus încă de ieri că nu îl mai suportă pe Tudorel Toader. Domnul Tudorel Toader astăzi, minsitrul Justiţiei, a profeţit, împrumutând parcă din celebra nuvelă "Alexandru Lăpuşneanu", că "va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult, şi mai multe", pe modelul "de mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu". Nu am spus-o eu, a spus-o minsitrul Justiţiei, şi Tudorel, şi Toader", a spus Denise Rifai, în deschiderea emisiunii sale.

Jurnalista se întreabă în acest context ce ar avea de dezvăluit Tudorel Toader, după ce mai mulţi membrii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, şi-au retras sprijinul pentru el.

"Ce înţelegem noi de aici? Că Tudorel Toader ştie că are sfârşitul de ministru aproape şi îl ameninţă oare pe Liviu Dragnea? Oare o avea ce povesti domnul ministru? Ia, să ne imaginăm cum ar fi o istorioară despre presiunile făcute de Liviu Dragnea privind ordonanţele salvatoare. Sau poate despre cine ştie ce telefoane ale cine ştie cărui vicepreşedinte de Cameră a Deputaţilor, care cerea cu insistenţă şi disperare modificări la legile justiţiei. 

Dacă Tudorel Toader ar scrie o carte azi, când vorbim, despre asaltul PSD la justiţie din ultimii doi ani, ar fi best-sellerul anului, cea mai bine vândută carte a momentului. Autor: Tudorel Toader", a mai spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii "Legile Puterii."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel