Denise Rifai, către Guşă: "Lasă-mă! Fac şi eu infarct. M-am enervat foarte tare!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a izbucnit în direct, în emisiunea lui Cozmin Guşă, după ce a ascultat declaraţiile a doi dintre invitaţi.

Moderatoarea "Legile Puterii" a vrut să intre prin telefon după ce Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a declarat la Realitatea că măsurile Guvernului PSD-ALDE au scos ţara din sărăcie.

Citeşte şi: Denise Rifai: "Pe mine mă ascultă cineva? Vă tai MICROFOANELE"

"Am rămas înmărmurită. (...) Ca tânăr cetăţean în statul român, ca jurnalist de economic, ca om care nu doreşte să emigreze, eu refuz să cred că oamenii aceştia de la PSD şi ALDE nu îşi doresc şi votul meu. Refuz să cred, să îl ascult pe domnul ministru al Economiei, domnul Bădălu, spunându-mi că PSD a scos ţara din sărăcie când noi avem aşa: avem cel mai mare curs valutar, am ajuns la cel mai mare deficit comercial, am ajuns la un nivel anormal de datorie externă, avem cel mai mic procent de investiţii din fonduri europene, am ajuns la cea mai înaltă rată a inflaţie în această perioadă, la nivel european avem cele mai multe scumpiri de preţuri. Cum adică a scos PSD ţara din sărăcie? (...) De curând, România s-a împrumutat de pe pieţele internaţionale cu trei miliarde de euro, un împrumut care a ridicat datoria externă la aproximativ 70 miliarde de euro", a spus Denise Rifai, în emisiunea "România 2019".

 

Rifai: "Lasă-mă! M-am enervat foarte tare! Fac infarct ca Tavi Hoandră"

 

Cozmin Guşă a încercat la un moment dat să intervină pentru a-i pune o întrebare, însă jurnalista nu s-a lăsat.

"Denise Rifai: Te rog, lasă-mă!

Cozmin Guşă: Te las, stai liniştită! Doar vreau să îşi pun o întrebare suplimentară.

Denise Rifai: Mai lasă-mă o secundă!"

 

Rifai: "Ne-au călcat în picioare!"

 

Denise Rifai a continuat apoi să comenteze declaraţiile deputatului ALDE Giurgiu, Toma Petcu, care a spus că protestatarii au provocat jandarmii la protestul din 10 august 2018.

"Ne-au călcat în picioare atunci! Cum adică au fost oamenii care au întărâtat jandarmii? Păi este posibil aşa ceva? Jandarmeria română era dotată cu toată aparatura de pe ea, zici că intrau la război. Au mers, au coborât în Piaţă dotaţi cu minuţie de război. Cum e posibil să ne mintă aşa? Niciodată nu o să votăm PSD dacă PSD nu îşi asumă că programul de guvernare e un rateu total, un fiasco total. Cel mai mare eşec al lor de până acum este acest program de guvernare. Pentru că ei au avut guvernări bune, culmea! Ei sunt guvernul care au adus în ţară atât de multe miliarde de euro din bani europeni, este guvernul care au avut realizări. Ce se întâmplă acum, cu acest program de guvernare, este un rateu.

Citeşte şi: Rifai, scandal MONSTRU cu Cristian Ghinea (USR), în direct: "Să nu vă depăşiţi rolul de invitat"

Dacă toţi banii cheltuiţi în aceste salarii pe care nu le permitem din pinc de vedere al economiei, dacă ar ivnesti într-un spital, într-un drum, ar câştiga şi votul nostru, al tinerilor şi l-ar câştiga şi pe Tavi Hoandră, că m-am enervat şi fac şi eu infarct ca Tavi Hoandră. Retorica asta nu mai poate continua. (...) M-am enervat foarte tare! Dacă vor să vină la dezbateri reale, să aibă curaj să vină cu oameni care ne pot spune adevărul în faţă, aşa cum este el. Eu aştept totuşi, din partea PSD, să revină la ideea de guvernare anterioară. Pe mandatul lui Ponta, de exemplu, chiar s-au făcut lucruri bune pentru România, Bravo lor! Ce se întâmplă acum este o ruşine naţională!", a mai spus Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel