Denise Rifai a LUAT FOC după GAFA lui Dan Barna: "Nu avea ce să CAUTE! Aveţi o PROBLEMĂ!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a luat foc după declaraţia lui Dan Barna făcută chiar cu o zi înainte moţiunii, în care zice că "nu bagă mâna în foc că va trece". În încercarea de a obţine totuşi o lămurire din partea USR, jurnalista l-a rugat pe deputatul Stelian Ion să explice, însă acesta a reuşit să o enerveze şi mai tare pe moderatoarea Legile Puterii.

Denise Rifai: Dincolo că mesajul domnului, Barna, domnule Stelian Ion, vă spun cu toată responsabilitatea, e unul care nu avea ce să caute astăzi, decât dacă are alte gânduri... Dincolo depoziţia liderului USR...  nu mai vreau să îmi mai imaginez nimic. Nu înţeleg poziţia...

Stelian Ion (USR): Înţelegeţi, vă rog, că pe noi ne avantajează cel mai mult dacă această moţiune de cenzură va trece pentru că Dăncilă ar câştiga puncte dacă rămâne pe poziţia de premier. 

Citeşte şi: SCANDAL MONSTRU la Realitatea TV. Liviu Pop a PLECAT din emisiunea lui Denise Rifai: "Eu vă iubesc, vă respect, dar părăsesc platoul"

Denise Rifai: Dvs. nu aţi înţeles până la ora asta că moţiunea asta trece. Dvs. nu aţi înţeles.

Stelian Ion (USR): Eu am înţeles, dar vă spun că avem cel mai mare interes să treacă moţiunea, nu să nu treacă. 

Denise Rifai: Atunci, declaraţia domnului Barna nu îşi avea locul şi rostul şi niciun context. (...) Mâine moţiunea o să treacă şi ce a făcut domnul Barna...

Stelian Ion (USR): Dacă parlamentarii votează moţiunea...

Denise Rifai: Vor vota, domnule, iarăşi mă luaţi cu dacă... M-aţi înnebunit!

Citeşte şi: Denise Rifai ANUNŢ FINAL: "Viorica mâine pleacă acasă cu toate broşele ei!"

Stelian Ion (USR): O fac pentru că ei cred că este un lucru bun, nu pentru că le zice cineva. Dar iată ce se întâmplă. În timp ce noi vorbim, cred că încă se mai dau telefoane dintr-o anumită direcţie. Semnalul de alarmă pe care voia să îl tragă Dan Barna şia făcut-o...

Denise Rifai: Prost!

Stelian Ion (USR): A fost pentru cei care jonglează şi trec dintr-o parte în alta şi se lasă cumpăraţi.

Denise Rifai: Nu mai pot! Dacă un om este nehotărât... deci sunt foarte mulţi parlamentari cărora le place să fie mereu în barca puterii şi n secunda în care unul iese şi spune, lider de partid, 'eu sunt reticent domnule, că va trece moţiunea', evident că ăla care era taman gata să voteze moţiunea o să zică 'măi, băieţi, eu mă duc dincolo dacă şi Dan Barna zice că e reticent'. Ce nu înţelegeţi? Pe bune!"

Citeşte şi: MOŢIUNE. Dan Barna: "Lucrurile nu sunt CLARE. Recunosc că ne aflăm într-o situație JENANTĂ"

Discuţiile tensionate au continuat între Stelian Ion şi alţi doi invitaţi, respectiv Robert Turcescu, de la PMP, și Tudor Ionescu, din partea ALDE, cel din urmă acuzând unii membri USR de duplicitate şi chiar colaborare cu Securitatea, deşi reprezentantul USR a explicat că acele persoane nu mai sunt parte din formaţiune. Stelian Ion a venit apoi cu o declaraţie care a iritat-o şi mai mult pe moderatoarea Legile Puterii.

Stelian Ion (USR): Eu am înţeles că Dan Barna este target-ul numărul unu...

Denise Rifai: Dar nu e adevărat! Face un joc care nu e permis!

Stelian Ion: Eu înţeleg o critică, dar să o ţineţi langa toată emisiunea nu mi se pare ok.

Denise Rifai: Ba da! E dreptul nostru pentru că nu e în regulă ce face domnul Barna, îmi pare rău! Faptul că dvs. îi luaţi apărarea în orb, fără să vedeţi realitatea, aveţi o problemă!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel