Denise Rifai ANUNŢ FINAL: "Viorica mâine pleacă acasă cu toate broşele ei!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai anunţă, la sigur, că Viorica Dăncilă va pleca mâine acasă după votul din plen al moţiunii de cenzură.

"Suntem foarte fericiţi pentru că, dincolo de toate manipulăruile PSD, care sunt sigură au costat mult în cash, mâine este o zi important în care vom vedea guvernul Dăncilă demis prin moţiune de cenzură. Vă spun eu! Suntem în pre-ziua moţiunii de cenzură şi eu sunt foarte liniştită. Orice jocuri s-ar mai face, Viorica Dăncilă va pleca mâine acasă, acolo unde consideră ea că e casă. De scăpat de Viorica, scăpăm! 

Eu mâine promit... sunt  pregătită toată. Mâine, în jurul prânzului, mă mut cu emisiunea la Casa Poporului pentru că n se poate. Nu poate să pice Guvernul şi să nu fim acolo, cu Legile Puterii, cu tot.

Citeşte şi: Denise Rifai, declaraţie-ŞOC: "Nu ştiu ce mă fac când nu o să mai fie!"

Moţiunea de cenzură va trece, cu toate sacrificiile şi cu toată această luptă disperată a echipei PSD. Pot să înţeleg că oamenii normali joacă până în ultimul moment, pot să înţeleg eforturile staff-ului de campanie, eforturile echipei PSD de a-şi prelujngi şederea la guvernare. Dar astăzi avem nişte certitudini.

Dăncilă e departe de a mai rămâne în fruntea acestui Guvern. Poate în fruntea altor guverne, dar în acesta, nu. Viorica mâine pleacă acasă cu toate broşele ei! PSD nu are măcar apropiat de acea cifră miraculoasă de care are nevoie. (...) Vor pleca! Nu au voturile! PSD este departe de cifra de 233 de voturi. Umblă nişte bani prin sacoşe şi prin genţi petnru voturile de mâine. Înţeleg că se oferă sute de mii de voturi pentru un vot. Viorica Dăncilă mâine pică! În rest, e manipulare plătită cu bani grei de PSD. Banii aceştia pe care îi aruncă în proprii ei parlamentari. Dacă ar fi aruncat aceşti bani în proeicte, ar fi fost lumea mulţumită şi nu ar fi plecat", a spus Denise Rifai, în editoarialul emisiunii sale.

"Mâine toată o broşă o să fiu în Parlamentul României. O să port nu una, nu două, trei broşe, ca să îi fie cu noroc!".

"Viorica Dăncilă îmi transmite prin emisiunea lui Ion Cristoiu că nu renunţă la broşă orice ar fi şi că mă invită şi pe mine să port una. Nu aţi înţeles esenţa! Problema este că sunt infinit de multe şi infinit de scumpe!", a mai spus Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel