Denise Rifai, declaraţie-ŞOC: "Nu ştiu ce mă fac când nu o să mai fie!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai şi-a început emisiunea cu o analiză a evenimentelor politice de peste zi, printre care şi înregistrarea din cadrul unei şedinte PSD, în care Viorica Dăncilă a fost auzită ameninţându-şi colegii de partid înainte de moţiunea de cenzură, dar şi gafa premierului de la întâlnirea socialiştilor europeni, în care a comis un dezacord grav.

"În spatele uşilor închise, Viorica Dăncilă se dovedeşte a fi un lider tot mai dur, mai autoritar şi discursul Vioricăi aminteşte tot mai mult de discursul lui Liviu Dragnea. Jurnaliştii de la Newsweek au intrat în posesia unei înregistrări audio în care Dăncilă poate fi auzită cum îi şantajează voalat pe parlamentarii PSD. Pe model Liviu Dragnea, le spune parlamentarilor PSD foarte clar că dacă pică guvernul, reîncepe agitaţia dosarelor penale. Aoleu! Adică ce premier avem? Ce lider politic avem? Dar de ce să reînceapă agitaţia dosarelor penale? Noi ce să înţelegem? Că acum Viorica noastră stă cu piciorul apăsat pe pedala Justiţiei? PSD blochează cumva acum dosarele? Şi după ce vor lua piciorul de pe pedală o să vedem boom boom cu dosare?

Citeşte şi: Stenograme BOMBĂ cu Viorica Dăncilă AMENINŢÂND colegii din PSD: "Miza sunt DOSARELE! Sper că nu vreți să ne întoarcem… "

Din filmul zilei nu putea lipsi un moment stânjenitor. Astăzi, Viorica noastră s-a dus la o reuniune internaţională organizată aici, la Bucureşti, de Partidul Socialiştilor Europeni şi de PSD. Şi la acest forum, evident... iar sunt serioasă şi azi... Eu cu Viorica mea trebuie să mă destind. Când nu o să mai fie nu ştiu ce o să mă fac! La acest forum au participat toţi liderii socialiştilor din regiune. Şi cum era Viorica noastră acolo toată, altă broşă.. tot un Chanel, mai mare. A călcat încă o dată în picioare limba română. Avem premier! 

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu, SCANDAL cu Scântei (PNL), în DIRECT: "Mă JIGNIŢI! - Sunteţi IPOCRITĂ!"

La forumul socialiştilor europeni organizat de PSD, în primul rând, Dăncilă a fost singurul lider social-democrat care a avut nevoie de căşti. A avut nevoie de traducere, adică, în momentul în care colegii din regiune au început să vorbească în limba engleză. Nu asta ar fi problema cea mare. Faptul că unica de la masă era Viorica noastră şi cu căşti, şi cu broşă, să se vadă bunăstarea. Problemele au apărut când  deschis Viorica noastră gura. Atunci a fost urât! Pentru că a început doamna premier să ne spună cum partidele "dă dovadă de solidaritate".Deci, în limba română a doamnei premier, "partidele dă dovadă", iar "partidul dau dovadă". Aşa o şti doamna premier să vorbască în limba română. Premier pe bune în statul român, şi Viorica, şi Dăncilă!", a spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel