Stenograme BOMBĂ cu Viorica Dăncilă AMENINŢÂND colegii din PSD: "Miza sunt DOSARELE! Sper că nu vreți să ne întoarcem… "

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ameninţări directe din partea premeirului Viorica Dăncilă către colegii săi din PSD, în cadrul unei întâlniri de partid, chiar înainte de moţiune.

Aceasta le-a transmis tuturor celor prezenţi că PSD nu va vota la moţiune şi le-a săpus clar care este scopul de a trece cu bine peste votul din plen: Nu posturile de miniştri, a ţinut Dăncilă să precizeze, ci dosarele.

"Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă? (...)

Dacă cineva din sală crede că vrea să voteze la moțiune sau să plece, eu cred că este corect să-mi spună acum. Eu nu cred în ceea ce afirmă Orban sau Ponta că vor mai pleca de la PSD nu știu câți. Eu nu cred că de la PSD vor mai pleca. Dimpotrivă, am convingerea că la PSD se vor întoarce… pentru că nu văd ce poate să le ofere ceilalți. Toți îl cunoaștem pe Victor Ponta. (...) Indiferent de situație vom merge înainte. Dar cred că cine trădează nu mai are ce să caute...", a spus Viorica Dăncilă potrivit unei înregistrări difuzate de Realitatea TV şik de cotidianul Newsweek.

La rândul său, vicepremierul Daniel Suciu, propus de Viorica Dăncilă pentru preluarea interimară a Ministerului Justiţiei, a fost ceva mai împăciuitor cu colegii săi.

"Nu intenţionez să vorbesc despre trădare și nici despre trădători. (...) Vreau ca toți care nu au plecat și nu au cedat și nu s-au lăsat păcăliți, vreau să simtă că votul lor contează. Vreau, ca în special, în special, atunci când discutăm, de exemplu, de proiectul de buget pe anul viitor, vreau ca ai mei colegi deputați pentru județele lor să aibă un cuvânt de spus. Și eu sunt garanția că lucrurile se întâmplă. (...)

Sunt convins că toţi cei care, în ultimii ani, am fost bruscaţi pe stradă, huiduiţi, înjuraţi şi scuipaţi, inclusiv în plen, vreau să aibă garanţia că sunt în PSD acasă. Vă asigur că o să fac tot ce ţine de mine, înslusiv din postura mea ministerială, ca apartenenţa dvs la acest partid să se şi simtă", a spus acesta, potrivit aceloraşi surse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel