Ecaterina Andronescu, SCANDAL cu Scântei (PNL), în DIRECT: "Mă JIGNIŢI! - Sunteţi IPOCRITĂ!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

S-a lăsat cu scandal în platoul Digi24, unde au fost invitate Ecaterina Andronescu şi senatoarea PNL, Iulia Scântei. Temele discuţiei au fost înregistrarea făcută publică, în care Viorica Dăncilă îşi ameninţa voalat colegii din PSD în legătură cu dosarele pe care unii le-ar avea, dar şi despre votul din Camera Deputaţilor, în care social-democrații au refuzat să vacanteze locul deputatului Octavian Goga, condamnat încă de anul trecut de Înalta Curte.

"Iulia Scântei (PNL): Furtul, hoţia, corupţia au fost teme care au marcat mandatul PSD la guvernare. Întoarcerea pentru ei este o frică de fapt de a reveni instituţiile statului pe făgaşul normal, de a funcţiona. Au făcut un scut în tot acest timp. Au încercat să demanteleze întreaga legislaţie care permitea verificarea abuzurilor. 

Ecaterina Andronescu (PSD): Eu cred că trebuie, chiar şi în situaţie de campanie sau de moţiune, să avem măsura cuvintelor. Eu consider că mă jigniţi.

Citeşte şi: Codrin Ștefănescu: "Mesajul lui Dragnea... Susţineţi cu toate FORŢELE!"

Iulia Scântei (PNL): Avem măsura cuvintelor, sunteţi un scut pentru infractori. Nu dvs. personal, dar ca partid. Nu vă jignesc.

Ecaterina Andronescu (PSD): Astăzi citeam despre un coleg de-al dvs.

Iulia Scântei (PNL): Probabil că sunt şi de-ai noştri, dar noi nu am luptat să îi ţinem în libertate. Dvs. aţi luptat şi aţi mai scos alţi 21.000 de infractori care au lovit în alte sute de mii de români. 

Ecaterina Andronescu (PSD): Încă o dată, vă rog să vă măsuraţi cuvintele când vorbiţi cu mine!

Iulia Scântei (PNL): Îmi măsor cuvintele, dar dvs. sunteţi ipocrită.

Ecaterina Andronescu (PSD): Vă rog, nu mă faceţi ipocrită pentru că nu sunt, nu am fost niciodată şi nici nu am de gând să fiu.

Citeşte şi: Stenograme BOMBĂ cu Viorica Dăncilă AMENINŢÂND colegii din PSD: "Miza sunt DOSARELE! Sper că nu vreți să ne întoarcem… "

Iulia Scântei (PNL): Astăzi, în Camera Deputaţilor, colegii dvs. au făcut scut în jurul unui infractor. Nici măcar nu era membru PSD. Faceţi tot ce este posibil ca să vă salvaţi. 

Ecaterina Andronescu (PSD): Nu mai vorbiţi la plural!

Iulia Scântei (PNL): PSD-ul.

Ecaterina Andronescu (PSD): Aţi aruncat cu cuvintele doar, doar se prinde ceva!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel