Denise Rifai a dezvăluit de ce a dispărut de la Realitatea: "Rău, rău! Rău de tot!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai povestește de ce a dispărut de la Realitatea PLUS. Aceasta a explicat că i-a fost foarte rău. 

Jurnalista Denise Rifai s-a întors la pupitrul "Legile Puterii", cu noi analize despre evenimentele politice la zi, după o pauză de câteva zile de pe micile ecrane. Jurnalista a explicat, printre, rânduri, ce a ţinut-o departe de lumina reflectoarelor în tot acest timp.

"Cel mai probabil scenariul, aşa cum cere preşedintele Iohannis, vom vedea zilele viitoare o OUG pentru alegerea primarilor în două tururi şi pentru Secţia speicală, vom vedea asumarea Guvernului în Parlament.

Eu cu asta mă ocup! După ce am stat aceste câteva zile răcită bine de tot, am început să mă specializez în a citi între şi printre cuvintele preşedintelui.

De aceea am această certitudine pentru că preşedintele de fapt a cerut şi acum cu siguranţă vom vedea desfăşurarea de forţe.

Pentru Secţia specială vom vedea o chestiune în Parlament, probabil asumarea răspunderii. Pentru T2, alegerea primarilor în 2 tururi, probabil vom vedea OUG.

Acum vine o veste proastă: La pensiile speciale vom vedea, cică, se pare - de văzut sigur vom vedea dar intervenţia o să fie interesantă - vom vedea o sesiune extraordinară în Parlament unde se va tranşa chestiunea pensiilor speciale. Aici e şi PSD, şi PNL de mână. Rău, rău cu pensiile speciale. Dar nu se uită la alea mari şi multe, la câteva categorii. Din 13 miliarde de lei o să renunţe la vreo trei miliarde. În statul român, după putere.

Deci, veste proastă pentru cei cu pensii speciale totuşi. Vom vedea ceva intervenţii pe acest subiect zilele viitoare. Se pare că preşedintele nostru insistă şi îşi doreste să vedem alegeri anticipate", a declarat Denise Rifai, în debutul emisiunii sale. 

 

Denise Rifai: "Mi-a fost rău, rău de tot!"

 

Jurnalista a comentat şi declaraţiile lui Marcel Ciolacu, care doreşte să trimită o scrisoare la Bruxelles privind iniţiativa liberalilor de a adopta alegerea primarilor în două tururi.

"În distinsul tablou apare 'El presidente' interimar, acest Gică Hagi al politici social-democrate şi Ştefan Bănică Jr. al politicii după cum l numesc colegii de partid, el, Marcel Ciolacu, a spus că personal va merge şi va depune el la Bruxelles o scrisoare de revoltă... aoleu, câtă revoltă e acolo! O scrisoare de revoltă că guvernul Orban vrea să modifice legislaţia electorală. Dar când colegii domniei sale modifcau legislaţia penală ca să scape infractorii din puşcărie, unde era domnul Ciolacu? De ce nu v-aţi mai dus atunci să sesizaţi Bruxelles-ul?

Dar când Bruxelles-ul urla că în România se încalcă statul de drept, de ce dvs. şi colegii dvs. de partid spuneaţi că UE e rea şi nu putem face în România ce vrea Europa, că nu suntem la Înalta Poartă aici? Acum e bun Bruxelles-ul?

Tot domnul Ciolacu, astăzi, cică are guvern din umbră. Şef mare de tot! E in negocieri cu Pro România şi ALDE, după ce va cădea guvernul Urban, să alcătuiască ei guvernul, cu alte partide şi a şi spus domnul Ciolacu, să leşin, - mi-a fost rău, rău azi! Rău de tot! -se gândeşte la un premier, dar că nu ar fi bine să fie de la PSD, că nu vrea poporul", a mai spus moderatoarea "Legile PŞuterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel