Denise Rifai, APEL pe Facebook, în MIEZ de NOAPTE

Andreea Cosma |
Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai continuă să militeze pentru cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă luată pe sus de un procuror. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalista s-a arătat pentru rămânerea copilei în ţară până la lămurirea acestui caz şi a lansat un apel important.

"Si eu cred ca in tot acest vacarm, cel mai important lucru e sa dam timp autoritatilor romane sa cerceteze in amanunt tot ce s-a intamplat in acest caz de adoptie. 

Sustin punctul de vedere al colegei mele, Sorinei Matei, si la randul meu CRED ca e foarte important ca pana se lamuresc lucrurile, copilul sa ramana aici, in Romania. Sunt multe aspecte de cercetat asa ca e nevoie de implicarea mai multor institutii ale statului roman care sa actioneze Concomitent", a scris Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook. 

 

Rifai: "Este un APEL al presei"

 

Jurnalista s-a adrepsat tuturor instituţiilor de vârf din ţară.

"Este un APEL pe care l vom face Noi, presa din Romania, catre statul roman reprezentat la cel mai inalt nivel de Presedintele Klaus Iohannis, Guvernul Romaniei, Avocatul Poporului, Parchetul General, DNA, DIICOT, SIIJ, ca acest caz, al acestei fetite, sa treaca prin lupa atenta a acestor institutii ale statului nostru, si mai apoi, dupa ce intreaga situatie se va lamuri, decizia sa fie cea in favoarea acestui copil, chinuit deja de modul inuman in care s a actionat pana acum. E foarte important ca Sorina sa ramana in Romania pana ce intreaga situatie va fi cercetata in amanunt", a mai scris Rifai. 

Citeşte şi: Cazul Sorinei. Procurorul general: "Secţia specială o anchetează pe procuroare. Fetiţa nu trebuie să părăsească ţara"

Moderatoarea "Legile Puterii" spune că subiectul trebuie abordat intens în spaţiul public, astfel încât să nu se mai repete astfel de situaţii.

"Si cum in online, avocatii partilor nu pot impune, cum au impus deja foarte multe restrictii televiziunilor in difuzarea acestui caz, colega mea, Sorina Matei, a fost deja “putin pedepsita” si momentan nu si mai poate posta investigatiile jurnalistice pe pagina personala de facebook; materialele la care Sorina Matei lucreaza sunt de gasit pe Presa Curata !

Citeşte şi: Procurorul general al României, Bogdan Licu, CONTESTĂ adoptarea Sorinei

Asteptam si Vom Urmari acest caz. Si sa dea Dumnezeu ca macar acest copil sa aiba parte de un viitor frumos! Noi ii suntem datori Sorinei, si tuturor celor ca ea, sa luptam sa le fie bine! 

Cat despre mediatizarea acestui caz, e nevoie sa fim uniti si decenti Dar avem nevoie sa vorbim mult despre acest subiect, pentru ca astfel de situatii nu trebuie sa se mai repete! 
Imaginea copilului tarat de acea procuroare ne arata ca Romania Azi e in Colaps !", a conchis Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel