DEMISIE RĂSUNĂTOARE din Guvern: "Mi-am predat MANDATUL"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Secretarul de stat pentru Afaceri Europene din MAE, Gabriela Ciot, a anunțat că a demisionat din funcție, urmând să se întoarcă la Facultatea de Studii Europene a Universității „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, unde este cadru didactic.

Gabriela Ciot a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

„Am luat decizia de a demisiona din funcția de secretar de stat pentru Afaceri Europene. Am fost onorată să lucrez pentru România și pentru români pe perioada exercitării mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru relația cu Parlamentul European și al Președinției Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării”, a menționat aceasta.

Gabriela Ciot a declarat, marți, că se va întoarce la catedra de la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca, unde este cadru didactic.

„Eu sunt universitar, am acceptat această poziție în septembrie 2017 pentru a lucra pentru România, mai ales în vederea exercitării mandatului de președinție a Consiliului UE. Aceasta este regula democratică, mi-am predat mandatul”, a spus Ciot, potrivit Mediafax.

Gabriela Ciot este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel