Monitorul Oficial, CAPTURAT de Liviu Dragnea?

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Decretul emis de președintele Klaus Iohannis prin care a prelungit cu un an mandatul șefului Armatei Române nu a fost publicat nici până la această oră în Monitorul Oficial. Publicarea decretului este la mâna lui Liviu Dragnea, după ce în 2018 Monitorul Oficial a revenit la Camera Deputaților.

Acestă situație l-a făcut pe rectorul SNSPA, Remus Pricopie, să se întrebe într-o postare pe Facebookdacă „Statul Român a ajuns să fie capturat de un grup ilegitim?” .

 

„Obstrucționarea deciziilor oricărui demnitar al Statului Român, prin abuzul de putere al altui demnitar, ar trebui să facă obiectul analizei foarte serioase a tuturor instituțiilor abilitate. Dacă acestă obstrucționare se va întâmpla şi o vom lăsa să treacă neobservată, fără o reacție rapidă şi fermă a societății, în ansamblul ei, atunci nu mai putem vorbi de stat de drept, ci de un STAT CAPTURAT de către un grup restrâns de oameni, în interes personal şi ilegitim. Sper ca azi acest scenariu al unui blocaj politic, prin abuz, să nu se confirme”, scrie Remus Pricopie în postarea de pe Facebook.

 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel