Declarații emoționante ale familiei bărbatului ucis în bătaie în Parcul Crângași din capitală

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Familia îndoliată a bărbatului ucis în Parcul Crângași din București a făcut primele declarații despre tragedie, dezvăluind detalii tulburătoare despre momentele care au precedat și au urmat atacul nemilos.

O comunitate întreagă este șocată și îndurerată în urma unui incident violent care a avut loc ieri în Crângași, când un bărbat de 46 de ani a fost ucis sub ochii șocați ai trecătorilor. 

Potrivit informațiilor inițiale, bărbatul a intenționat să își apere fiica vitregă de mai mulți adolescenți care s-au luat de aceasta. Însă, deși bărbatul și agresorii se aflau într-o intersecție aglomerată, doi tineri în vârstă de 16 și 20 de ani au sărit asupra sa și l-au luat la bătaie. Sub ochii neputincioși ai martorilor, aceștia l-au lovit în mod repetat, până când și-a pierdut viața pe asfaltul rece.

 

Familia a rămas încremenită când a aflat vestea 

 

Fratele victimei, Marian, a dezvăluit detalii cutremurătoare despre ultimele momente ale bărbatului și reacția devastatoare a familiei la aflarea veștii cumplite.

„L-am sunat de mai multe ori, dar nu a răspuns. Mi-am închipuit că este ocupat la muncă. Apoi, am aflat de la un vecin că a fost ucis chiar în fața Parcului Crângași”, a mărturisit el la Acces Direct.

Înmărmurit, fratele său, Marian a plecat imediat spre locul tragediei, însă a fost întâmpinat cu ignoranță și indiferență.

„Nu m-a băgat nimeni în seamă. Jandarmeria mi-a spus să stau la distanță, dar am văzut că medicii își făceau treaba. Era deja prea târziu”, a adăugat el cu amărăciune în glas pentru aceeași sursă.

Imaginile înfiorătoare ale evenimentului au fost surprinse și distribuite pe rețelele de socializare, amplificând șocul și furia în comunitatea locală.

Martorii la acest incident au descris un tablou șocant al violenței. 

„Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă”, a mai adăugat o persoană conform aceleiași surse.

În urma acestui tragic eveniment, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, pentru efectuarea autopsiei.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce agresorii în fața justiției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel