De frica numărului în creștere a cazurilor COVID-19, românii din Spania nu mai vor să vină acasă în vacanță

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
romani_spania
romani_spania

Din cauza creșterii alarmante a cazurilor de coronavirus, mulți români din Spania au renunțat să mai vină în România. Mai mult, se tem pentru copiii și părinții lor rămași acasă.

 

 

De asemenea, evoluția pandemiei este imprevizibilă și nu vor să riște să rămână blocați în România, riscând să-și piardă locurile de muncă din Spania.

Atât în Spania cât și în România numărul cazurilor este în continuă creștere, iar autoritaile anunță noi restricții de la o zi la alta. Din acest motiv, tot mai mulți români care trăiesc în Spania și-au anulat plecarea în România si au decis să își petreacă vacanța de vară în stațiunile de pe Costa Blanca, transmit corespondentii TVR.

Calpe este una dintre destinațiile preferate de români de pe litoralul spaniol și datorită restaurantelor cu specific. În Spania situația este îngrijorătoare. Numărul focarelor de COVID 19 a trecut de 200, iar un oraș din Murcia cu peste 30 de mii de locuitori a fost izolat și nimeni nu mai are voie să intre sau să iasă fără un motiv bine întemeiat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel