De ce este indicat să pui câte un bănuț în fiecare colț al casei. Acest truc te va ajuta în multe situații

Alexandra Curtache |
Data publicării:
De ce este indicat să pui câte un bănuț în fiecare colț al casei. Acest truc te va ajuta în multe situații
De ce este indicat să pui câte un bănuț în fiecare colț al casei. Acest truc te va ajuta în multe situații

Banii sunt una dintre cele mai creative energii pe care le avem. Cu toate acestea, mulți dintre noi asimilează banii cu experiențe crude și neprietenoase și, în mod inconștient, ne împotrivim abundenței. Dar, dacă faci din nou un pas și privești banii ca pe o energie creativă care va curge ușor spre tine, este mult mai interesant și mult mai puțin intimidant.

Conform principiilor învățăturilor străvechi ale Feng Shui, colțul banilor (al bogăției) este situat în zona din spate Sud-Est a casei, magazinului sau biroului dumneavoastră și este asociat cu elementul lemn și apă.

Lemnul simbolizează banii și bogăția, în timp ce apa simbolizează fluxul (în acest caz, fluxul de bani) și aportul de nou.

Dacă această zonă a casei tale nu este în ordine, este posibil să ai probleme cu finanțele. Cele mai frecvente includ cheltuieli excesive, datorii, cheltuieli neașteptate și incapacitatea de a economisi sau de a pune bani deoparte.

Deși vă străduiți din răsputeri, primul pas este să păstrați acest colț ordonat și curat. Aveți grijă de el ca și cum ar fi un diamant sau o comoară; curățați acest colț cel puțin o dată la paisprezece zile, ștergeți praful și îndepărtați orice murdărie sau lucruri inutile, cum ar fi hârtii, cărți vechi, cabluri rupte sau flori ofilite.

 

Cum poți atrage energii pozitive pentru casa ta

 

Colțul bogăției este asociat cu elementul apă și cu lemnul, care este tipic pentru abundența și diversitatea sa. Având în vedere aceste explicații este indicat să așezați în această zonă plante, flori, un copac mic, o statuie din lemn, o fântână sau orice altceva care simbolizează lemnul și apa. Un bol din lemn cu trei monede sau o simplă bucată de lemn, ar putea fi o idee perfectă.

Un alt obiect grozav este un clopoțel de bambus sau o imagine a unui pârâu din pădure. Albastrul și verdele sunt culorile principale ale colțului bogăției, de asemenea.

Data viitoare când mergeți la un studio de manichiură sau la un restaurant asiatic, observați câte flori sau acvarii sunt în aceste locuri. Asiaticii cred în puterea feng shui și aplică această tehnică nu numai acasă, ci și la locul de muncă, în magazin, restaurant. Este o modalitate excelentă de a menține fluxul de bani (fluxul de clienți noi).

 

Ce trebuie să faci

 

1. Localizați colțul de sud-est (bogăție)

2. Curățați colțul de sud-est (al bogăției) și îndepărtați orice murdărie sau praf

3. Așezați în colțul bogăției obiecte cu elemente de lemn, apă și/sau monede

4. Nu uitați să aveți grijă de această zonă a casei dumneavoastră

5. Asigurați-vă că obiectele pe care le-ați pus în acest colț sunt la locul lor. Mutarea obiectelor din acest loc poate afecta negativ fluxul de bani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel