De ce a fost prins ROMÂNUL abia după 6 ani pentru o CRIMĂ în Anglia. Greșeala pe care a făcut-o

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tânărul care a ţinut criminaliştii din Marea Britanie ocupaţi timp de şase ani a ajuns în arestul Poliţiei Române, după ce fosta soţie s-a răzbunat pe el, dezvăluindu-i secretul. Femeia ştia ce făcuse Cristian Sabău, despre crima comisă, dar a spus totul abia după ce bărbatul a părăsit-o pentru altă femeie.

Astfel, răzbunarea unei românce părăsite a dus la prinderea unui criminal pe care criminaliştii britanici îl căutau de şase ani. De asemenea, femeia este posibil să încaseze şi o recompensă substanţială (30.000 de lire sterline, potrivit monitorulcj.ro), pentru oferirea de indicii care au dus la prinderea criminalului.

Polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale I.G.P.R. și I.P.J. Cluj, l-au arestat pe Cristian Sabău, un tânăr de 28 de ani, suspectat pentru uciderea Valeriei Graves, în 2013.

Citește și Tânărul român care a UCIS cu SÂNGE RECE o femeie în Anglia a RECUNOSCUT totul

El a fost prins după ce fosta sa soţie, cu care are doi copii, de 3 şi 5 ani, l-a denunţat. Supărată că tânărul a părăsit-o pentru o altă femeie, aceasta a contactat rudele victimei şi le-a povestit totul.

Aşa au ajuns să-l prindă britanicii pe Cristian Sabău, după ani întregi de investigaţii şi peste 10 mii de audieri efectuate.

 

Românul invocă un accident şi spune că nu a vrut să comită crima


În noaptea crimei, victima se află în casă alături de mama sa, sora şi cumnatul ei. Toţi dormeau când a avut loc crima. Suspectul a pătruns, fără să fie auzit de cineva, a omorât-o pe femeia de 55 de ani şi apoi a dispărut.

În primii doi ani de la crimă, 10.000 de oameni au fost chestionaţi de poliţişti, 3 mii de localnici au dat probe ADN şi au fost luate 600 de declaraţii.

Citește și Cum fost găsit după 6 ani ROMÂNUL care a comis CRIMA ÎNGROZITOARE din Anglia. 10.000 de suspecţi, audiaţi

„S-a întâmplat un accident. Vă spun sincer că nu am vrut să-i fac rău. A fost un accident. M-a pus cineva să intru în casa aia că a fost vorba că sunt bani acolo şi lucruri de valoare şi m-au pus pe mine. Am picat la mijloc, în capcană şi de frică s-a întâmplat. Vă spun sincer, n-am făcut rău la nimeni în viaţa vieţilor mele”, a declarat criminalul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel