Dancilă, ordin ca românii să nu se apropie de ea, în Spania

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Prezentă în Spania, Viorica Dăncilă, ar fi cerut autorităţilor spaniole să nu îi lase pe protestatari romani, care au întâmpinat-o la Palatul Zarzuela, să se apropie de ea.

"Doamna prim-ministru ne-a văzut de la o distanţă de vreo 30 de metri. Am înţeles de la poliţia locală că a cerut... că nu vrea să vadă niciun român. Noi am fost în jur de 250 de persoane, dar au venit şi şapte oameni care au încercat să o vadă pe dânsa, erau suporteri de-ai dânsei. Dar nici ei nu au putut fi primiţi pentru că, pur şi simplu, dansa n-a vrut să vorbească cu nimeni

Eu am impresia că nu ne reprezintă. Dacă nu vrea se întâlnească cu românii dintr-o comunitate mare, cum e comunitatea spaniolă, mie mi se pare exagerat. Şi nu exagerat, chiar o chestie foarte urâtă.

Am fi vrut să îi transmitem plângerile pe care le avem şi să-i arătăm că noi - cu toate că ne-au gazat pe 10 august, în Bucureşti şi ne-au bătut jandarmii - suntem oameni civilizaţi. Nu s-a scandat nimic urât, nu au fost injurii pe pancarte.

Suntem oameni care votăm şi ne dorim o democraţie reală în România. Pur şi simplu, am vrut să avem un dialog cu dânsa, dar se pare că nu a vrut să vorbească cu comunitatea românească din Spania. Nu înţeleg pentru ce a venit atunci aici. De acum înainte, o să luptăm cu votul", a declarat Mario Mocan, unul dintre organizatorii manifestaţiei din Madrid, potrivit Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel