Dăncilă nu se teme de Liviu Dragnea: "Pot să mă lupt cu toți"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă nu se teme de Liviu Dragnea şi susţine că se poate lupta cu el, ca şi cu toţi ceilalţi şapte bărbaţi de stat care o urăsc.

Aceasta a fost întrebată cum comentează contestaţia lui Liviu Dragnea privind alegerea sa în funcția de președinte al PSD.

"Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aș minți și am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă șapte bărbați de stat care mă urăsc și mă atacă, iată că a venit și al optulea. Pot să mă lupt cu toți opt", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Doi judecători de la Curtea de Apel Bucureşti au respins, joi, cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) în dosarul în care fostul lider al social-democraţilor contestă noua conducere a PSD, stabilită la Congresul din 29 iunie.

Liviu Dragnea, în prezent închis la Penitenciarul Rahova, a depus în instanţă, prin avocat, o cerere de sesizare a CJUE.

Cererea lui Liviu Dragnea are legătură cu dosarul "Angajărilor fictive" de la DGASPC Teleorman, în care fostul lider al social-democraţilor a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare. Dragnea invocă faptul că judecătorii au decis, în privinţa celor două persoane angajate fictiv la DGASPC Teleorman, că a fost comisă o fraudă, iar astfel activitatea PSD Teleorman, unde au lucrat efectiv cele două, ar fi fost ilicită în perioada 2006 - 2012, motiv pentru care organizaţia ar fi trebuit dizolvată.

Fostul preşedinte al PSD mai susţine posibilitatea dizolvării PSD, deoarece la Congresul din 29 iunie au votat şi reprezentanţii PSD Teleorman.

Pe 9 august, Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intervenţie a lui Dragnea, însă acesta a făcut apel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel