Dan Vîlceanu, despre numirea în funcția de premier: „Sunt doar zvonuri, nu informații”

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Dan Vîlceanu dezminte zvonurile potrivit cărora va fi numit premier PNL
Dan Vîlceanu dezminte zvonurile potrivit cărora va fi numit premier PNL

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, susține că nu el este „ a doua oțiune” a PNL pentru funcția de premier. El crede că sunt doar zvonuri și decizia este luată deja: liberalii merg tot pe mâna lui Florin Cîțu.

Dan Vîlceanu a infirmat zvonurile potrivit cărora PNL l-ar nominaliza în funcția de premier, pentru a reface coaliția cu USR-PLUS.

„Sunt zvonuri, nu informații. Există o decizie a Biroului Permanent Național(BPN) prin care îl susținem pe Florin Cîțu în funcția de premier”, a explicat Vîlceanu într-o declarație de presă.

Partidele politice vor fi chemate la negocieri de președintele Klaus Iohannis, pentru ca interimatul Guvernului să înceteze. Șeful statului susține că o coaliție se reface după ce partidele se înțeleg, să nominalizeze un premier.

În ceea ce privește prima opțiune a PNL pentru funcția de premier, Florin Cîțu, șeful statului a dat de înțeles că nu există un impediment de ordin constituțional.

Pe de altă parte, USR-PLUS, prin vocea deputatului Ionuț Moșteanu, consideră refacerea coaliției este psoibilă, „cu un simplu telefon de la PNL, prin care să anunțe o nouă variantă de premier”, a explicat reprezentantul USR-PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel