Dacian Cioloș, RĂSPUNS pentru Dragnea: "Să dea pe PROPRIA RĂSPUNDERE"

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele PLUS a declarat că vrea ca Liviu Dragnea să declare în scris, în numele conducerii PSD că ei nu colaborat cu Securitatea niciodată până acum și nici cu "servicii de informaţii din ţară şi din străinătate". 

Prezent la Buzău, Dacian Cioloș a spus că vrea să vadă de la Liviu Dragnea "declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate". În caz contrar, acuzațiile lui rămân nefondate. 

Într-o conferință de presă, Cioloș a mai spus că "Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei". 

Mai mult decât atât, Dacian Cioloș a afirmat că România începe să devină o țară controlată de un partid. 

"Dragnea nu ştie ce vrea de fapt, ba este european, ba vrea un colţişor pentru România. O să aibă dânsul un colţişor pentru dânsul mai încolo un pic, deocamdată pe noi ne interesează cum facem să stopăm ciuma asta care duce România la sapă de lemn, prioritatea noastră sunt românii care cred că România poate să stea demnă în Uniunea Europeană".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel