Cutremurător. Un adolescent de 15 ani, înjunghiat de mai multe ori de propriul tată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un minor de 15 ani a ajuns la spital după ce tatăl său l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Evenimentul a avut loc ieri, în orașul Cricova, Republica Moldova.

 

 

Scena violenta s-a produs în seara zilei de ieri, 1 august, în jurul orei 21:00, în orașul Cricova. Polițiștii au fost alertați despre cele întâmplate de medicii, care au preluat minorul la spital.

Veniți la fața locului, oamenii legii au fost întâmpinați de către mama băiatului care le-a comunicat că victima se afla în vizită la tatăl său de 53 de ani. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a luat un cuțit și i-a aplicat fiului său mai multe lovituri, relatează Știri.md.

După ce a fost rănit, minorul s-a întors acasă, iar mama a mers de urgență cu băiatul la spital. În urma investigațiilor, medici au  stabilit că minorul are o plagă tăiată la piciorul drept și mai multe plăgi tăiate pe palma stângă. Alertați de cadrele medicale, polițiștii au mers la domiciliul tatălui, unde au depistat mai multe urme de sânge. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar tatăl violent este acuzat de rănire și violență în familie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel