Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru militarii români întorși acasă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Fundația Printul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai oferă 70 de burse la cursuri de antreprenoriat. Acestea se adresează cu precădere militarilor romani ce fac tranziția spre viața civilă și tinerilor sub 45 de ani din mediul rural.

Fundația Printul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai oferă 70 de burse la cursuri speciale de antreprenoriat. Acestea se vor desfășura la sediul universității din Cluj și se adresează cu precădere militarilor romani ce fac tranziția spre viața civilă și tinerilor sub 45 de ani din mediul rural care au sau doresc să înceapă o afacere. Participanții la cursurile de antreprenoriat vor primi Atestate profesionale din partea Universității Babeș Bolyai.

Calendarul cursurilor va fi în perioada octombrie – decembrie 2018.

Bursierii vor avea oportunitatea de a participa la un curs modular intensiv, cu lectori experimentați si dedicați, care utilizează metode interactive specifice educației adultilor. Programul de formare va include teme precum: activitatea antreprenorială (de la idee la oportunitatea de afaceri), planul de afaceri (planificare, buget, marketing, riscuri), branding și oportunități de finanțare a afacerii.

Fundația Prințul de Wales a lansat primul program în sprijinul militarilor romani în 2017 când a susținut trei militari răniți să participe la Jocurile Invictus din Canada. Atunci, Prințul Charles de Wales a dorit să contribuie personal la achiziționarea de echipamente prostetice necesare militarilor romani. Ulterior, Fundația Alteței Sale Regale în România a dezvolat acest program în dorința de a susține și militari ce părăsesc armata și au nevoie de recalificare pentru o nouă carieră în viața civilă.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri persoanele interesate trebuie să trimită un CV (o pagină A4) și o scrisoare de motivare (o pagina A4) direct către Universitatea Babeș Bolyai la adresa de email: [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel