Cursă cu ROMÂNI care pleacă în Londra, AMÂNATĂ 16 ore: „Erau oameni cu copii, cereau 20 lei pe lapte”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Incident pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Pasagerii unei curse Wizz Air de pe ruta Constanța - Londra aşteaptă de 16 ore să plece spre destinaţie.

Aceştia urmau să decoleze miercuri seară, dar au fost informaţi că piloţii aeronavei, care au aterizat la Constanța, după o altă cursă, au raportat o defecţiune la motor, se pare din cauza unei păsări, informează Știrile PRO TV.

Gabriela, pasageră: „Miercuri seara trebuia să decolăm la 20:50. Ne-au ținut până la 2 în aeroport și apoi ne-au zis că zborul e anulat. Vreo 30 de persoane au dormit în aeroport. Azi la 11:10 trebuia să plecăm, am primit mesaj că se pleacă la 14:30. Din câte am înțeles comandantul nu vrea să plece cu avionul pentru că nu este safe. Erau oameni cu copii și le cereau 20 de lei pe lapte, unii au pierdut locuri de muncă, unii banii pe bilete. Nu mai vrea nimeni să plece cu acest avion.”

 

Reacția Wizz Air

 

„Wizz Air confirmă că zborul W9 3775 de la Constanța către Londra Luton din data de 12 iunie 2019 a suferit o întârziere din cauza unei verificări tehnice neprevăzute cauzată după impactul cu o pasăre.

Pasagerilor li s-au oferit vouchere de alimentare și cazare. Cu toate că situația este în afara controlului Wizz Air, ne cerem scuze tuturor celor afectați pentru inconvenientele cauzate, dar siguranța pasagerilor, echipajului și a aeronavei este prioritatea companiei”, a transmis Wizz Air.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel