Cursă București-Madrid, întoarsă de urgență din zbor pe cel mai apropiat aeroport 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O cursă București-Madrid a fost întoarsă de urgență pe cel mai apropiat aeroport. 

Este vorba despre cursa Tarom dintre București și Madrid. Din primele informații, se pare că unei persoane i s-a făcut rău în timpul zborului și a leșinat, iar piloții au luat decizia să se întoarcă pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României.

Pilotul a decis să aterizeze pe aeroportul din Timișoara, cel mai apropiat, pentru că avionul se afla deasupra Serbiei în momentul nefericitului eveniment. 

Zborurile București-Madrid au fost suplimentate de la finalul lui 2020

„Tinând cont de cererea crescută pentru acestă destinaţie, vă anunțăm faptul că TAROM va opera o nouă cursă pe relația Bucureşti - Madrid - București in data de 8 decembrie 2020", a anunțat compania," la finalul lui 2020. 

Tarom informează că începând cu data de 23 noiembrie 2020, toate persoanele care călătoresc în Spania, pe cale aeriană sau maritimă, provenind din zone/state cu risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-COV-2, care să fie efectuat cu maxim 72 ore anterior intrării pe teritoriul spaniol. De asemenea, toate persoanele care călătoresc spre Spania, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicatiei Spain Travel Health (SPTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es

Citeşte şi: Avion cu români aterizat de urgenţă. Pasagerii stau de ore bune în Aeroportul Timişoara

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel