Cuplu de români, prins în flagrant când vindeau droguri. Stupefiantele erau aduse din Germania şi Ungaria

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 29 de ani și și o femeie de 30 de ani au fost reținuți de procurorii DIICOT Satu Mare pentru trafic de droguri. În mașina bărbatului s-au găsit droguri aduse din Ungaria și Germania, iar femeia a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea ecstasy.

Potrivit IPJ Satu Mare, polițiștii și procurorii DIICOT au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani și o femeie de 30 de ani, bănuiți de trafic de droguri.

Bărbatul a fost prins în trafic, în caroseria mașinii lui fiind găsite, cu ajutorul câinelui specializat din cadrul Direcției Vamale Cluj, două pungi în care se aflau 110 grame de substanță de culoare albă și 105 grame de substanță de culoare brună, precum și 1 200 de euro, 1 000 de lei și un cântar de precizie.

„Substanțele interzise, susceptibile a fi ecstasy și MDMA, ar fi provenit din Ungaria și Germania și ar fi urmat să fie comercializate pe raza municipiului Satu Mare”, au precizat reprezentanții IPJ Satu Mare.

În urma extinderii cercetărilor, o femeie de 30 de ani a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea 63 de pastile ecstasy, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel