Cumpănașu: "Anchetatorii au fost convinşi că primele apeluri la 112 sunt o pistă falsă "

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
sursa: Digi24
sursa: Digi24

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, a declarat că primele apeluri la 112 ale tinerei nu au fost, iniţial, luate în serios de către anchetatori deoarece au considerat că o victimă nu are acces la telefon şi apelul poate fi glumă.

„Poliţia de acolo şi anchetatorii au tratat superficial toată povestea, fiind convinşi că apelurile la 112 ale Alexandrei - cel puţin primele două apeluri - sunt piste false şi nu s-au gândit şi nici nu au încercat să identifice cu tatăl Alexandrei - persoana respectivă sa o identifice ca fiind Alexandra.

A trebuit ca eu şi fratele meu să insistăm pe lângă anchetatori să îl ia pe tatăl Alexandrei să confirme că cea care a sunat este Alexandra. La şi jumătate am vorbit cu fratele meu, în jurul orei 10 şi ceva - noaptea. Joi. Ce i-au spus fetei (poliţiştii, n.r.), nu ştiu, dar spun ce mi-au spus mie. Bănuiesc că e ceea ce i-au spus şi ei. În mintea lor, au spus că nu e posibil ca un criminal, în viziunea lor, să lase telefonul langă victimă.

Au spus că este pistă falsă şi că poate fi o glumă. Eu spun ce mi-au spus mie, per ansamblu, pentru primele două apeluri - sau la toate apelurile. Că nu are sens să fie luat în serios, pentru că este o pistă falsă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus că a ars cele două cadavre, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel