Cum să-ți cureți adidașii albi în doar cinci minute. Trucul de care se bucură toată planeta

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum să-ți cureți adidașii albi în doar cinci minute. Trucul de care se bucură toată planeta / Foto: Unsplash
Cum să-ți cureți adidașii albi în doar cinci minute. Trucul de care se bucură toată planeta / Foto: Unsplash

Un organizator profesionist și guru al hack-urilor casnice a observat că adidașii ei albi arătau puțin murdari așa că inventat un truc de curățare rapidă care durează doar cinci minute. Citiți mai jos ce trebuie să faceți.

Cu toții am avut acel moment în care ne îmbrăcăm pentru a ieși în oraș și ne dăm seama că încălțămintea noastră arată rău chiar în momentul în care ieșim din casă.

Anita Birges, organizator profesionist și guru al hack-urilor casnice, a avut parte de această situație în weekend, înainte de a merge la un prânz de vacanță. Aceasta a observat că adidașii ei albi arătau puțin murdari, așa că a folosit un truc de curățare rapidă care durează doar cinci minute.

Ea a împărtășit trucul ei într-un videoclip postat pe conturile sale TikTok și Instagram. Urmăriți videoclipul de mai jos.

 

Cum să-ți cureți adidașii albi în doar cinci minute

 

Cea mai bună parte a trucului lui Birges este că nici măcar nu a fost nevoie să își dea jos adidașii pentru a-i curăța.

Pentru truc vei avea nevoie de o periuță de dinți, cremă de ras și o cârpă umedă din microfibre.

"Puneți puțină cremă de ras pe adidași și frecați cu o perie mică", a explicat Birges în timp ce făcea o demonstrație cu pantoful și piciorul ei sprijinite pe un scaun.

Următorul pas este să ștergeți cu o cârpă din microfibre și apoi puteți curăța celălalt pantof.

Înainte de a-și curăța celălalt pantof, Birges le-a arătat telespectatorilor diferența dintre pantoful proaspăt curățat și cel murdar. Pantoful curat arată vizibil mai alb și mai strălucitor.

 

@miseenplace_au Clean your sneakers in 5minutes flat????#cleantok #cleaning #cleaninghacks #sneakers #cleaningtiktok #cleaningtips #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca ♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) - Michael Sembello

 

"Sunt aceste mici trucuri pentru a economisi timp care fac o adevărată diferență în viața mea. Asigură-te că salvezi acest hack pentru mai târziu! Sunt sigură că veți avea nevoie de el într-o zi", a scris ea în legenda Instagram.

Adepții lui Birges au apreciat trucul, mulți dintre ei răspunzând în secțiunea de comentarii cu emoticoane de aplauze.

"Am avut-o pe a mea doar de 5 luni și este deja distrusă, voi încerca asta ," a spus unul.

 

Ce alte trucuri au împărtășit oamenii în comentarii

 

Alți telespectatori au oferit propriile lor trucuri de curățare a adidașilor albi, deși unele ar dura mai mult de cinci minute, așa că nu vă vor ajuta dacă vă grăbiți.

Hack-urile mai rapide au inclus utilizarea Magic Erasers pentru a elimina zgârieturile și murdăria, un tampon de bumbac cu dizolvant de lac de unghii, demachiant sau șervețele pentru copii.

Dacă ai mai mult timp la dispoziție, un urmăritor a sugerat să folosești mașina de spălat. "Eu îmi pun toți pantofii de gimnastică din material textil/încălțămintea de sport în mașina de spălat pe un ciclu delicat", a spus acesta.

În timp ce trucul cu cremă de ras a făcut ca pantofii lui Birges să fie curățați, urmăritorii ei au observat că șireturile nu mai erau la fel de albe ca înainte. Cea mai populară soluție pentru curățarea șireturilor părea să fie Napisan.

"Fiul meu își scotea [șireturile] [din pantofi] și în apă caldă dizolva Napisan și lăsa la înmuiat peste noapte într-o găleată/un recipient", a comentat o persoană.

Acesta este un alt caz pe care ar trebui să îl faci bine înainte de a ieși din casă, așa că, dacă vrei ca șireturile tale să fie curate în cinci minute, ar fi mai bine să le schimbi cu o pereche nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel