Cum să scapi de petele de pe fețele de masă cu ingredientele pe care le ai în casă. Trucuri simple și ieftine care le vor lăsa ca noi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să scapi de petele de pe fețele de masă cu ingredientele pe care le ai în casă. Trucuri simple și ieftine care le vor lăsa ca noi
Cum să scapi de petele de pe fețele de masă cu ingredientele pe care le ai în casă. Trucuri simple și ieftine care le vor lăsa ca noi

Acum că s-au terminat sărbătorile, cu siguranță aveți nevoie câteva sfaturi de curățenie acasă. De exemplu, cum să scăpați de petele de pe fețele de masă cu ingredientele pe care le ai în casă.

Și cu siguranță cunoașteți un număr mare de produse care vă asigură că vor îndepărta petele de bulion, poate petele de vin și chiar pe cele de ciocolată. Dar, multe dintre ele sunt scumpe și chiar prea abrazive.

Prin urmare, de această dată vă vom oferi câteva sfaturi pentru a îndepărta petele de mâncare care vă pot strica fețele de masă preferate sau poate chiar husele de scaune preferate pentru a decora prezentarea mesei la ocazii speciale.

Citește și De ce să pui un borcan cu sare în dulapul cu haine. Cele mai populare trucuri cu sare

Acum vă vom spune cum să îndepărtați eficient petele de pe fețele de masă, în principal fără a fi nevoie să faceți cheltuieli inutile sau să faceți ca materialul huselor să se decoloreze, să se rupă sau să se strice înainte de vreme.

 

Trucuri pentru a lăsa fața de masă ca nouă

 

Luați în considerare aceste sfaturi! În principal, mergeți la dulapul din bucătărie pentru a găsi ingredientele de care veți avea nevoie pentru amestecurile puternice care vă vor ajuta să eliminați orice fel de pată de pe fețele de masă.

Curățarea fețelor de masă este mai ușor decât credeți, iar noi vă vom spune cum.

Amidonul de porumb te poate ajuta imediat după apariția petei. Când fața ta de masă se pătează de grăsime, ar trebui să pui imediat puțin amidon de porumb pentru a o absorbi. Se lasă apoi să se odihnească, se îndepartează praful de amidon de porumb și apoi se spală ca de obicei.

Vezi și Truc moștenit de la bunici cu foi de dafin și bicarbonat. Rezultat magic pentru hainele tale!

O altă opțiune este să înmuiați fața de masă într-un recipient cu apă clocotită și lăsați-o puțin. Se spală ca de obicei, se spală din nou cu apă fierbinte și se pune la uscat.

Într-o găleată cu apă fierbinte, puneți fața de masă și adăugați o jumătate de cană de bicarbonat. Lăsați-o să se odihnească câteva ore apoi spălați ca de obicei.

Adăugați suc de lămâie pe pată și lăsați-o să se odihnească. Clătiți cu apă minerală, iar apoi spălați în mod normal. Vei observa cum dispare pata.

Încearcă și Produsul din bucătăria ta care este la fel de folositor ca bicarbonatul de sodiu. Trucuri fabuloase pe care trebuie să le încerci

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel