Cum racola PSD primarii PNL și PDL

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: realitateadinpsd.net
Sursa foto: realitateadinpsd.net

PSD amenință că va depune plângere penală la DNA împotriva PNL după ce mai mulți primari ai lor au trecut sau vor să treacă la liberali. Aceștia din urmă le reamintesc social democraților că le-au luat, în decursul timpului, sute de primari.

Liberalii reamintesc la Ordonanța 55 a lui Victor Ponta și Liviu Dragnea au trecut peste noapae în jur de 500 de primari de la PDL și PNL la PSD. Ordonața dată de guvernul Ponta le permitea primarolor să-și schimbe partidul fără să-și piardă funcția. 

Așa se face că după intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta 55/2014 au trecut la PSD Buzău, de pildă,  24 de primari - 18 de la PNL si 6 de la PDL, astfel ca PNL mai are la Buzau 8 primari, iar PDL doar 7, in timp ce PSD are 72 de primari.

Aceeași situația s-a întâmplat peste tot în țară.

Nici Teleormanul nu a făcut notă disparată. Doi primari PDL si unul PNL din judetul Teleorman au trecut la PSD, motivand ca astfel isi vor putea indeplini obiectivele din campania electorala din 2012.

Cei trei sunt primarii comunelor Beuca, Galateni si Radoiesti, iar anuntul trecerii acestora la PSD a fost facut de vicepresedintele PSD Teleorman, Adrian Gadea, totodata presedinte al CJ Teleorman.

Acum, PSD a uitat că a racolat peste noapte sute de primari și susține că va face plângere la DNA împotriva PNL: 

„Vom depune plângere penală la DNA. S-a lansat într-o ofensivă penală de racolare a primarilor PSD din toată țara. E trafic de influență, abuz în serviciu. Vă spun de exemplu că la Cluj au fost racolați deja 15 primari. La Giurgiu au fost chemați 27 de primari la Guvern, ca la Teleorman, Suceava, Iași. Avem de la toți colegii noștri din țară, cu nume și prenume. Primarii vin la partid, după ce trec pe la Guvern, vin și ne spun tot ce li se promite. Li se promite apă, canal, drumuri asfaltate, din fondul de rezervă al Guvernului. E practic un jihad impotriva primarilor PSD, mai ales in mediul rural”, a declarat Paul Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel