Cum arată tânăra şoferiţă de autobuz care atrage toate privirile, în Anglia: „Sper să fac asta până la pensie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jodie Leigh Fox, o şoferiţă de autobuz, în vârstă de 24 de ani, povesteşte despre remarcile pe care le primeşte zilnic în privinţa aspectului său fizic, în comparaţie cu profesia pe care şi-a ales-o.

Jodie Leigh Fox, în vârstă de 24 de ani, din Brentwood, Essex, a declarat că este bombardată zilnic cu mesaje legate de aspectul său fizic, oamenii considerând că este mult prea frumoasă pentru a fi şoferiţă de autobuz şi că ar fi mai potrivită pentru o carieră în industria modei.

Tânăra a menţionat că şi-a dorit mult să devină şofer de autobuz pentru că a dezvoltat o pasiune în privinţa acestui domeniu încă de când era mai mică.

La trei ani de când a renunţat la slujba de îngrijitoare şi s-a urcat la volanul autobuzului, Jodie spune că încă este în centrul atenţiei pasagerilor.

„Primesc foarte multe comentarii de la pasageri, mai ales dacă sunt bărbaţi. Când urcă în autobuz au întotdeauna aceeaşi reacţie: ‘Eşti atât de frumoasă’ sau ‘Nu am văzut în viaţa mea un şofer de autobuz atât de frumos’. Oamenii îmi spun că sunt mult prea drăguţă pentru a lucra în acest domeniu, dar primesc şi multe complimente de la pasagere care îmi laudă manechiura, părul sau machiajul” a spus Jodie.

 

Jodie speră ca în timp stereotipul legat de cum ar trebui să arate un şofer de autobuz să se schimbe

 

Jodie a mai spus că speră ca în timp, stereotipul legat de cum ar trebui să arate un şofer de autobuz să se schimbe, mai ales că îşi doreşte să lucreze în acest domeniu până la pensionare.

„Când am renunţat la slujba de îngrijitoare, mi-am dat seama că am fost întotdeauna pasionată de conducerea autobuzelor şi am vrut să îmi îndeplinesc acest vis. Când eram mai mică îmi plăcea să stau în faţă, lângă şofer, îmi plăcea şi voiam şi eu să conduc aşa că mi-am transformat visul în realitate. A trebuit să susţin mai multe examene pentru a deveni şofer de autobuz, nu este aşa uşor cum cred oamenii”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel