Cum arată sala unde se TRATEAZĂ Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul USR Cosette Chichirău spune că este inacceptabil ca Liviu Dragnea să se trateze într-un spital privat, în timp ce restul românilor zac în spitale publice sub orice critică. Aceasta a postat și o fotografie care arată diferența dintre un spital privat și unul de stat. 

"Guvernul PSD s-a ocupat atât de bine de spitale de stat încât Liviu Dragnea a ales să se trateze la privat.

E o rușine națională ca TOȚI cei care au deținut puterea în România au fugit mereu de sistemul public și au ales să se trateze în străinătate sau la spitalele private.

Este o jignire la adresa medicilor excepționali pe care îi avem și o jignire la adresa plătitorilor de taxe. Oamenii plătesc lună de lună pentru sănătate, dar banii lor nu ajung niciodată la spitale. Ajung în buzunarele celor care, deloc întâmplător, aleg să se trateze în afara țării.

Nu am nimic cu spitalele private, dar cred că oamenii politici din România ar trebui să aibă măcar atâta bun simț și să meargă la spitalele de stat. Poate așa ar înțelege exasperarea românilor și ar face din Sănătate o prioritate națională.

* fotografia din partea de mai jos este una generica pentru a ilustra ideea de spital privat. Nu știu exact unde a mers Liviu Dragnea pentru că acesta nici măcar nu a avut curajul de a spune deschis la ce spital merge. Că așa înțelege să se comporte cel de-al treilea om în stat și președinte al partidului aflat la guvernare. Ca o vedetă care fuge de admiratori.

Când el, de fapt, fuge de procurori," este mesajul lui Cosette Chichirău. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel