Cum a reușit o femeie să se îmbogățească cu jumătate de milion de lire: Primea bani după ce returna hainele pe care le fura din magazine

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cum a reușit o femeie să se îmbogățească cu jumătate de milion de lire: Primea bani după ce returna hainele pe care le fura din magazine / Foto: Unsplash
Cum a reușit o femeie să se îmbogățească cu jumătate de milion de lire: Primea bani după ce returna hainele pe care le fura din magazine / Foto: Unsplash

O femeie a câștigat mii de lire sterline returnând obiectele pe care le furase. Însă, aceasta a fost condamnată și riscă acum o pedeapsă „substanțială” cu închisoarea.

Narinder Kaur a realizat escrocheria la „scară industrială”, înșelând magazinele de pe străzile mari cu peste 500.000 de lire sterline prin returnarea unor articole pe care nu le plătise niciodată.

Femeia - care folosea, de asemenea, numele Nina Tiara - a făcut din fraudă "o carieră cu normă întreagă", a declarat Parchetul Coroanei.

 

Britanica s-a îmbogățit prin returnarea hainelor furate în magazine



Pe parcursul a patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri false de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care le furase.

Anchetatorii de la poliție și de la CPS au construit un caz împotriva lui Kaur folosind date financiare, înregistrări de vânzare cu amănuntul, dovezi ale martorilor și înregistrări CCTV, care au arătat modelul de infracțiune al acesteia.

Ea a fost văzută pe camerele de supraveghere intrând în magazine, luând articole de pe rafturi și ducându-le la casele de marcat ca și cum ar fi fost cumpărate anterior.

La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de lire sterline în numerar, ascunse, precum și bunuri furate.

 

Femeia este condamnată pentru fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale



Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni.

O investigație asupra finanțelor sale a arătat că primea cu mii de lire sterline mai mult decât cheltuise în magazine precum Debenhams și John Lewis.

Ancheta a arătat că infractoarea a primit peste 60 de mii de lire sterline în rambursări de la Boots, deși a cheltuit doar 5.172 de lire sterline în magazinele sale.

De asemenea, a primit 42.853,65 lire sterline în rambursări de la Debenhams, deși cheltuise doar 3.681 lire sterline.

De asemenea, ea a fraudat TK Maxx cu peste 14.500 de lire sterline, a declarat instanța.

 

Frauda i-a adus peste o jumătate de milion de lire sterline



"Kaur a întreprins o fraudă de lungă durată și de mare anvergură. A fost o muncă cu normă întreagă foarte profitabilă care, în mod demonstrabil, i-a adus peste o jumătate de milion de lire sterline în această perioadă de infracțiuni.

Ea a făcut eforturi extraordinare pentru a-și duce la îndeplinire înșelăciunile, căutând să găsească o modalitate de a frauda un comerciant cu amănuntul și apoi călătorind în toată țara pentru a reproduce frauda.

De asemenea, și-a schimbat numele în mod legal și a deschis noi conturi bancare și carduri de credit sub o a doua identitate pentru a evita detectarea. Ea se confruntă acum, în mod corect, cu o pedeapsă semnificativă pentru infracțiunile sale, iar procuratura va căuta să recupereze cât mai multe din câștigurile sale ilicite, după cum permite legea.", a declarat Giovanni D'Alessandro, procurorul principal al Coroanei la CPS West Midlands.

Hoața va fi condamnată la o dată ulterioară, dar a fost avertizată să se aștepte la o pedeapsă cu închisoarea "substanțială", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel