Cum a plănuit Nicoleta uciderea soțului ei italian. Crimă în stil mafiot la Galați, pentru aproximativ 500 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie în vârstă de 31 de ani a plătit 2.500 de lei pentru a scăpa de soțul ei, un bărbat italian în vârstă de 64 de ani. Totul a fost pus la cale de românca din Galați, care avea o relație cu un tânăr în vârstă de 21 de ani.

O crimă în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din județul Galați, unde o femeie ar fi oferit 2.500 de lei pentru doi bărbați care să îi omoare soțul, un cetățean italian, cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, și totul să pară un incident casnic.

Nicoleta și Mario  s-au căsătorit când ea abia trecuse de vârsta majoratului, iar el împlinise deja 51 de ani. Vreme de 8 ani, povestea lor de dragoste s-a derulat idilic, cel puțin pe rețelele de socializare, însă femeia se pare că devenise complet nemulțumită de soțul ei, astfel că a ticluit un plan malefic, alături de iubitul ei.

Citește și: Crimă în stil mafiot în România. O femeie ar fi comandat uciderea soțului ei italian

Pe motiv că soțul ei italian este agresiv atunci când consumă alcool, Nicoleta P. a vrut să scape de Mario M., așa că i-a cooptat pe iubitul ei, dar și pe un cunoscut al acestuia, un alt tânăr, de 21 de ani, care locuiește în Brașov, și i-a tocmit să facă această treabă murdară pentru ea, contra sumei modice de 2.500 de lei.

Luni seară, femeia a plecat de la domiciliu și le-a spus celor doi tineri că soțul ei doarme, fiind sub influența alcoolului. Cea care a sunat la 112 a fost chiar românca, aceasta susținând în fața polițiștilor că și-a găsit soțul decedat. Oamenii legii au demarat o anchetă și au stabilit legătura dintre femeie și cei doi tineri.

Din amant în asasin plătit

 

”Una dintre persoanele care au săvârșit agresiunea asupra victimei este o persoană cu care inculpata avea o relație extraconjugală, un bărbat în vârstă de 21 de ani, iar cel de-al doilea este tot de 21 de ani, care locuiește în Brașov și a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni.

Inculpata a susținut că a dorit să îi ofere o corecție soțului, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpați susțin că au dorit același lucru, respectiv că l-au lovit pentru a-l intimida”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, citat de viațaliberă.ro.

Citește și: Crimă în stil mafiot în România. O femeie ar fi comandat uciderea soțului ei italian

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit însă că loviturile aplicate victimei au fost multiple și extrem de violente, cei doi sărind pur și simplu pe abdomentul italianului, lovindu-l apoi în cap cu un obiect contondent. 

Astfel, pe baza probelor administrate, procurorii i-au reținut pe cei trei pe bază de ordonanță, iar apoi au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, cei doi tineri fiind acuzați de omor cu premeditare, iar femeii de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni. Cei trei au ajuns după gratii și riscă să primească închisoare pe viață pentru fapta lor, potrivit viatalibera.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel