Culmea tupeului. Andreea Cosma, denunț pentru Kovesi

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputata PSD de Prahova, Andreea Cosma, i-a făcut denunț Laurei Codruța Kovesi.

Deputata PSD de Prahova, Andreea Cosma, a fost condamnată, astăzi, la 4 ani de închisoare în dosarul de abuz în serviciu. În această seară, la Antena 3, aceasta a declarat că i-a făcut denunț fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi

„Recunosc că nu mă așteptam la decizia judecătorilor. A fost o surpriză, mă simt neîndreptățită și acum, punând cap la cap piesele jocului, îmi dau seama că acest lucru a fost o răzbunare din partea palierului, să spun, Laura Codruța Kovesi. Urmează să demonstrez asta. 

O să fac un anunț în premieră: Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi. Denunț înseamnă că am încunoştinţat organe de cercetare penală cu privire la săvârșirea unei posibile infracțiuni.

De la momentul la care am vrut să fac acest lucru am primit niște ameninințări verbale din partea anumitor persoane care au aflat de demersul pe care îl fac. Îmi duc la capăt ce am început. Vreau ca până la sfârșitul săptămânii să fac în acest studio dezvăluirile în legătură cu acest denunț”, a declarat Cosma.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel