Cuc, despre perchezițiile la Tarom: "Instituțiile competente să își facă treaba"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat marţi, la Balş, referitor la percheziţiile de la Tarom, că instituţiile competente trebuie să-şi facă treaba până la capăt, iar compania îşi desfăşoară activitatea normal, nefiind probeleme legate de siguranţa pasagerilor. 

Ministrul a adăugat că a avut discuţii cu directorul Tarom în vederea transformării direcţiei tehnice în companie separată care să primească comenzi de la Tarom şi să se autosusţină. 

"Eu mă bucur că instituţiile competente au descins acolo şi trebuie să-şi facă treaba până la capăt. Dacă se adevereşte motivul pentru care s-au dus, şi am înţeles că mai mult s-au axat pe partea sindicală de la Tarom, partea de la tehnic, să-şi facă treaba până la capăt instituţiile abilitate. Noi oricum aveam intenţia, am vorbit cu doamna director Mezei, chiar săptămâna trecută, să transforme direcţia tehnică într-un centru de profit separat, astfel încât să se autosusţină. Deci practic, pe tehnicul de la Tarom vom face o companie separată, Taromul îi va da comenzi şi se va autosusţine, să vedem dacă e nevoie chiar de atâţia oameni câţi sunt acolo, vedem şi ce piese au pe stoc şamd. Mai departe, Tarom-ul funcţionează normal, tehnicul, hangarul, funcţionează normal, deci nu sunt probleme vizavi de siguranţa pasagerilor, aşteptăm rezultatele şi noi, ale anchetei, să vedem ce se întâmplă", a spus Răzvan Cuc. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent marţi, la Balş pentru a verifica stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti. 

Procurorii DIICOT au ridicat documente, marţi dimineaţa, de la compania Tarom într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, descinderile au avut loc la Direcţia tehnică, cea care asigură servicii de întreţinere pentru flota de avioane a companiei Tarom. Ancheta vizează un lider de sindicat şi mai mulţi mecanici de la Direcţia tehnică a Tarom.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel