Cu gândul la cluburile din Ibiza, s-a ales cu dosar penal

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Anchetă a poliţiştilor după un show erotic explicit, într-un club, în faţa minorilor.

Poliţiştii din Bicaz au demarat o anchetă penală împotriva unui tânăr de 21 ani după ce acesta a organizat într-un club un eveniment la care a adus o dansatoare care s-a dezbrăcat în faţa unor minori.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, fapta pentru care este cercetat organizatorul este ultraj contra bunelor moravuri.

"Poliţiştii Secţiei 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai 2018, în incinta unui local frecventat de tineri din Tarcău au fost desfăşurate acte de exhibiţionism şi s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto şi video apărute în mass-media. Întrucât faptele menţionate s-au petrecut într-un spaţiu public, poliţiştii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr de 21 de ani, din Bicaz", a declarat, vineri, agentul şef Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Show ca-n cluburile din Vest

Ancheta poliţiştilor din Bicaz vine după ce pe reţelele de socializare a apărut un film în care o tânără, îmbrăcată iniţial în poliţistă, se dezbracă în timp ce dansează într-o discotecă, în faţa unor liceeni. Îmbrăcată iniţial în poliţistă, dansatoarea a ajuns la finalul petrecerii în pielea goală, iar show-ul s-a transformat într-unul erotic la care au luat parte şi câţiva elevi care, la rândul lor, s-au dezbrăcat.  În final, tânăra goală a mimat acte intime cu o parte dintre minori.

Dacă va fi găsit vinovat de ultraj contra bunelor moravuri, organizatorul evenimentului riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel