Cu berea în mână şi muzica la maxim, zece români s-au filmat în „piscina” din camionetă: „Eu vara nu dorm!”. Poliția: „Cea mai scumpă intrare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cu berea în mână şi muzica la maxim, zece români s-au filmat în „piscina” din camionetă: „Eu vara nu dorm!”. Poliția: „Cea mai scumpă intrare”
Cu berea în mână şi muzica la maxim, zece români s-au filmat în „piscina” din camionetă: „Eu vara nu dorm!”. Poliția: „Cea mai scumpă intrare”

Polițiștii din Topoloveni au amendat mai mulți bărbați care au transformat în piscină bena unei autoutilitare cu care s-au plimbat pe străzile dintr-o comună argeșeană. 

Polițiștii dim Topoloveni au fost sesizați sâmbătă la 112 că „o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați”. Când aiuns la fața locului, au depistat autovehiculul de transport marfă în trafic.

Mai mulți bărbați transformaseră bena autoutilitarei în piscină și se plimbau pe străzile comunei bogați, cu muzica la maximum. 

„Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 

Poliția Română, pe Facebook: Este cea mai scumpă intrare la o piscină

 

„Au umplut bena unei autoutilitare cu apă, s-au echipat de plajă, au luat niște beri, ba chiar și o umbrelă și au plecat prin Bogați, localitate din Argeș.

Ca să fie treaba frumoasă, unul dintre ei a postat pe TikTok și Facebook.

Melodia aleasă a fost “Vara nu dorm”.

Presupunem că va dormi cu greu pentru că din cauza lui toți “înotătorii” au de plată, astfel:

- “administratorul piscinei”, respectiv conducătorul auto, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei;

- cele 10 persoane, care se aflau în bena autoutilitarei, au fost amendate. Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.

Având în vedere aceste sume, putem spune că la Bogați, județul Argeș, este cea mai scumpă intrare la o piscină.

Din fericire, polițiștii argeșeni au intervenit la timp, evitând producerea unei eventuale tragedii.

Vă rugăm să nu recurgeți la astfel de distracții. Ele pot duce la adevărate drame”, au scris reprezentanții Poliției, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel